Filtre:

Saunaer

Vil du have en udendørs træsauna derhjemme? Et sted, hvor du kan slappe af, dit eget welnessområde? Hos os kan du købe forskellige luksus saunatønder og finske udendørssaunaer lavet af grantræ. Forkæl dig selv og dine gæster med et besøg i eget wellnesscenter. Vi leverer din præfabrikerede udendørs sauna i træ i Danmark, dog kun til brofaste øer. Vores saunahytter er også et aktiv for din feriepark, dit gæstehus eller din bed & breakfast, så du kan give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

En luksus udendørs sauna eller finsk sauna er en oplagt måde at bringe wellness hjem til dig selv på. Ikke alene kan du selv nyde godt af den, men også venner og familie vil sikkert gerne gøre brug af den! Hos Gadero finder du et bredt udvalg af saunahytter med forskellige designs og teknikker. Saunahytterne er en perfekt tilføjelse til dit havehus, swimmingpool eller spabad.

Opvarmning af finske saunaer

Der er to gangbare metoder til opvarmning af en udendørs sauna, nemlig brændefyret og elektrisk opvarmning. Skandinaviske saunahytter er traditionelt brændefyret. Fordelen ved brændefyring er, at det afgiver en naturlig og behagelig strålevarme. Der kræves ingen strøm, hvorfor saunaen kan være fritstående. En elektrisk sauna kræver ganske vist strøm, men har den fordel, at den er lettere at bruge. Det er nemmere at regulere temperaturen takket være et betjeningspanel.

Hvad skal du være opmærksom på?

I princippet er en saunatønde nem at bygge selv. Vær særligt opmærksom på, hvilken opvarmningsmetode, der passer bedst til din situation. Til elektrisk opvarmning skal du installere strøm og i nogle tilfælde endda stærkstrøm. Hvis der er behov for stærkstrøm, oplyser vi det ved modellen. En mulighed er at placere saunaen i nærheden af et havehus, så strømforbindelserne kan kombineres. Med brændefyrede opvarmningsmetoder kræves der som regel ikke strøm. I modsætning til ved elfyret skal der dog installes et afløb.

 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark