Tuinvisie

Tuinvisie fra Utrecht er en af de førende på markedet i Nederlandene, når det gælder pyntebelægning og kunstgræs. Virksomheden, der har to afdelinger i Holland, tilbyder alt, hvad du har brug for til din drømmehave. Tuinvisie håber at kunne inspirere dig til at få det bedste ud af din have. Det gør de ved hjælp af nyttige råd og inspirerende tips. Som importør og producent af pyntebelægninger og andet havetilbehør kan de godt lide at tænke sammen med vores kunder. De kommer også regelmæssigt med nye innovative produkter. Gadero er officiel forhandler af Tuinvisie sierbestrating. Oplev deres populære Wallblock stabelblokke, keramiske terrassefliser og trendy betonfliser med belægning.

Tuinvisie terrasse fliser
Tuinvisie har et omfattende sortiment af dekorative belægningssten, hvoraf du finder en stor del hos Gadero. Vores sortiment består af populære produkter til havesyn som f.eks:

Tuinvisie Tambour sten
Tuinvisie Tremico fliser
Tuinvisie Fixs produkter
Tuinvisie Estetico fliser
Gardenvision Wallblock mursten
Tuinvisie Metro sten
Tuinvisie Furora fliser
Tuinvisie Intensa fliser (nyt)
Vi har også de nye innovative Ceramidrain terrassefliser på lager. Disse keramiske terrassefliser har deres eget afløbssystem, så du behøver ikke at installere dette separat på din terrasse. 

Gadero kan levere mange af haveprodukterne fra Tuinvisie til dit hjem inden for 48 timer. Meget praktisk, hvis du hurtigt vil i gang med din drømmehave!