Tuindeco

Gadero er officiel Tuindeco-forhandler for hele Holland og Belgien. Tuindeco er et af de største mærker inden for haveskov i Holland, som blev startet i 1993 af Weering. Tuindeco International BV fra Coevorden i Drenthe har et sortiment bestående af mere end 2000 trendy, luksuriøse bjælkehytter med markiser, små opbevaringsrum med fladt tag, terrasseoverdækninger af træ, trendy havelåger, skure af lærketræ/ Douglasgran og havelåger af havelåger. Tuindeco har desuden et bredt udvalg af haventræ til salg i vores træhandel, lige fra betonpæle til havehegn af træ.

Virksomheden har også reageret på trenden med plastkompositmaterialer. Tuindeco leverer kompositplanker af høj kvalitet, der er fremstillet af 100 % genanvendeligt materiale bestående af 60 % træ og 40 % plast. Ud over imprægneret træ og hårdttræ har Tuindeco sin egen serie af plastkomposit og et bredt udvalg af havemøbler af hårdttræ. Fra loungesæt af flet i plastik til billige og moderne . 

Populære Tuindeco træprodukter

Tuindeco Coevorden innoverer hvert år med nye artikler af haveskov og overholder også Pefc-, EUTR- og/eller KOMO-kvalitetsmærkerne for ansvarligt skovbrug. Tuindecos brochure er mere end 300 sider tyk. Der er ikke kun fokus på Tuindeco bjælkehytter, men også på træ og havemøbler til haven.

Vidste du det? Tuindecos lokaler i Coevorden er så store, at en del af dem ligger på tysk område og en del på nederlandsk område. En særlig kendsgerning, syntes vi.

Bestil dit Tuindeco bjælkehus, tag, skur eller (komposit) terrassebrædder eller hegn nu hurtigt og på favorable vilkår hos Houthandel Gadero.nl, den officielle Tuindeco-forhandler i Holland. Klik i hovedmenuen for at se alle priser og yderligere oplysninger. Se også siden med alle Tuindeco kompositbrædder

Tuindeco