Trio Interflex Hestestald 1030 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm

Produktnummer: IFTRIO

Tilpasset leveringstid Leveringstid cirka 16-20 uger

118.407,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Tagpladesøm Interflex
Papsøm Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 118.407,00 Standardprodukt Trio Interflex Hestestald 1030 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Trio Interflex Hestestald 1030 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm

  • Leveres med lige tagplader som standard
  • Dobbelt hesteboks + opbevaring
  • Vægtykkelse 50 mm
  • Med 2 aflåselige 2-delte hesteboksdøre
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Trio Interflex Hestestald 1030 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm

Leder du efter en stor hestestald i træ på ca. 10 x 4 meter med en dobbelt hesteboks og praktisk opbevaringsplads? Trio træstald fra Interflex er ikke mindre end 1030 cm bred og 380 cm dyb og har, som navnet Trio allerede antyder, 3 separate områder, herunder to hestebokse til opstaldning af to heste eller ponyer. Ud over de to stalde, der er adskilt af en skillevæg, til heste på ca. 352 x 360 cm, har denne praktiske hestestald i træ også et åbent opbevaringsrum på ca. 275 x 360 cm til opbevaring af f.eks. hø, halm eller værktøj.

Træhestestald Model Trio fra Interlfex leveres med 2-delt stalddør med en frihøjde på 120 x 208 cm til lukning af de to hestebokse. Disse praktiske stalddøre kan åbnes og lukkes enten helt eller kun i toppen. Derfor er denne Trio træstald ikke kun egnet til heste, men også til andre dyr som f.eks. geder og får. På forsiden af det smukke staldtag er der endnu en lille markise på ca. 80 cm dybde. 

Da stalddørene også kan stå åbne, kan de to stalde samt det åbne område i denne stald også bruges som shelter / walk-in-stald, så din hest selv kan vælge, om den har brug for staldens læ eller ej. På denne måde kan din hest gå frem og tilbage selvstændigt mellem en indhegnet eng og læhegnet.

Denne praktiske og generøse hestestald har et attraktivt asymmetrisk saddeltag (model med hætte) og er kendetegnet ved en kamhøjde på 286 cm, en væghøjde på 266 cm fortil og 214 cm bagtil. På grund af de høje vægge med en vægtykkelse på 50 mm er der optimal plads til, at dine heste kan bevæge sig rundt i begge bokse. Dette gør denne hestestald i træ med åbent opbevaringsområde og to separate bokse ideel til nat- eller vinteropstaldning.

Trio Interflex Stable - vægtykkelse 50 mm

Interflex Trio-stalden, der måler 1030 x 380 cm, er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på ikke mindre end 50 mm. Da stalden er bygget af 50 mm tykke blokhusprofiler, har de to lukkelige hestebokse en god isolationsværdi, men også hjørnerne er helt lukkede, og dine dyr vil ikke blive generet af vinden. Denne luksusmodel hestestald med skurtag er også forsynet med praktiske 2-delt stalddøre til begge bokse.

Tag (afdækning)

Trio hestestalden fra Interflex leveres som standard med tagskaller Straight Black/Grey til dækning af staldens tag. Via de ekstra muligheder har du også mulighed for at bestille tagsten Straight i forskellige andre farver (uden merpris) eller i varianten Beverstaart (mindre merpris) i farverne sort/grå, grøn og rød. 

Bemærk venligst! Asfaltsøm (til montering af tagskifer) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke som standard, men kan bestilles separat via de ekstra muligheder.

Ønsker du at færdiggøre taget på Trio træhestestalden på en mere luksuriøs og holdbar måde? Så kan du vælge lette Onduvilla tagplader i forskellige farver. Disse tagplader leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af rigtige tagsten takket være den 3-tone farve. Standard Onduvilla tagpladerne fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagpladerne også i særlige farver, herunder terrakotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagplader. 

For at dræne regnvand fra taget kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Konservering: imprægnering eller belægning

Træhesteboks Trio 1030 x 380 cm fra Interflex leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex Horsebox Trio:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer din hesteboks (anbefales), forlænger det ikke leveringstiden (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Træhestestalden leveres derefter standard (nedsænkning) imprægneret i grøn farve. Ved at bestille Trio hestestalden fra Interflex imprægneret beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og (blåt) træ. Se de ekstra muligheder for at bestille Interflex Horsebox Trio i (Submerged) imprægneret grøn.

Bemærk venligst! Imprægnering af hestestalden beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) og funktion. Vi anbefaler at behandle/male hesteboksen efter ca. 2-3 måneder (så snart træet har mistet sin funktion). De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres hesteboks med gennemsigtig bejdse.

2. BELÆGNING - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Dette giver hestestalden (i en farve efter eget valg) en 2-sidet behandling af de udvendige vægge. Dørene er dog behandlet på begge sider. Bemærk venligst! Staldens tagbjælker og tagplanker er ikke belagt. 

3. COATING - Complete - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Complete. Dette vil give hestestalden en 2-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagpladerne/-delene på den ene side og dørene på to sider.

Overfladebehandling Væglag Grundfarve og accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lys grågrøn, lys grågrøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating Wall Layer Basic Colour kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating væglag grundfarve) kan du også vælge at få en accentfarve til de to døre og vægrammer lakeret uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coaten Accentkleur). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af døre og siderammer.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating Accent Colour kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Overfladebehandling Tapet grundfarve (tillæg). Det er ikke muligt at få en akcentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating Basic Colour, får du hele Trio hestestalden i den valgte grundfarve.

Overfladebehandling tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Trio hestestald fra Interflex coated får du en færdigbygget hestestald i træ til dine heste med et efterbehandlingslag, som er klar til montering og brug. Træhestestalden er beskyttet af overfladebehandlingen i ca. 2 til 3 år. 

Fundament

Denne hestestald Trio er nem og hurtig at samle. Sørg for, at fundamentet er 100 % plant (fundamentbjælker med drænprofil giver en længere levetid), og monter alt perfekt vinkelret. Vi anbefaler, at du behandler træstallen, inden du monterer den. Tjek de ekstra muligheder, hvis du ønsker at bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placer dem på et jævnt undergulv af betonfliser eller et støbt betongulv. Du kan også bygge hestestaldens vægge op på 8x20 mm tykke betonstrimler. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker. Du kan derefter nemt lægge stabile måtter på et betonundergulv.

Ventilationsgitre og stormforankringssæt

For at sikre god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt giver ekstra robusthed til din stald i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som er fastgjort på indersiden af væggene og holder bjælkehytteprofilerne fastere sammen. Både ventilationsristen og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og imprægneret (ekstra mulighed), hvis det er tilgængeligt på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. Klik her for at se de aktuelle forventede leveringstider for Interflex bjælkehytter.

Sammenlignelige modeller

Leder du efter en lignende hestestald i størrelsen ca. 4 x 4 meter til én hest eller en hestestald i træ med to bokse på ca. 7 x 4 meter? Så kig også på Interflex hestestaldtyperne Solo og Duo i afsnittet om alternative produkter nedenfor.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Dobbelt hesteboks + opbevaring Hestestald Trio Interflex Ubehandlet Trio Interflex Hestestald 1030 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm
118.407,00 Pr. stk. inkl. moms