Trægarage 3755 Interflex-sadeltag 375 x 550 x 293 cm Vægtykkelse 50 mm

Produktnummer: IF3755-zadeldak   |   Kan fås imprægneret og behandlet i forskellige farver   |   Kan også fås med sektionsdør (ekstraudstyr)

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 2-3 uger

53.207,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Ledhejseport garage Interflex
Sammensætning Luk
  • 53.207,00 Standardprodukt Trægarage 3755 Interflex-sadeltag 375 x 550 x 293 cm Vægtykkelse 50 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Trægarage 3755 Interflex-sadeltag 375 x 550 x 293 cm Vægtykkelse 50 mm

  • Leveres standard med lige tagplader
  • Vægtykkelse 50 mm
  • Kan også fås imprægneret og behandlet i forskellige farver
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Trægarage 3755 Interflex-sadeltag 375 x 550 x 293 cm Vægtykkelse 50 mm

Trægarage 3755 med sadeltag er storebror til garage model 3352 fra Interflex. Denne praktiske trægarage er med sine mål på 375 cm i bredden, 550 cm i dybden og en kamhøjde på ca. 293 cm bare lidt større end sin lillebror, og den tilbyder lidt mere plads og flere muligheder end sin lillebror. Derudover har denne 3755 trægarage med sadeltag fra Interflex en vægtykkelse på 50 mm af nordeuropæisk A-kvalitet, dvs. 10 mm tykkere end type 3352 og ekstra solidt.

Interflex Timber Garage 3755 har et sadeltag og er med sine dimensioner på ca. 4 x 5 meter perfekt til opbevaring af små biler, motorcykler, cykler, haveredskaber eller til brug som værksted. Garage 3755 med sadeltag er udstyret med en stor dobbeltfløjet dør foran, som måler 260 x 215 cm (falset). Højden på dobbeltdøren er ca. 205 cm.

På siden af garagen med sadeltag er der en praktisk enkelt dør og to svingvinduer med isolerede glaspartier. Den enkelte dør og vinduer med isoglas betyder, at der ikke er mangel på lys i denne smukke trægarage. Foran og bagpå er der en lille markise med en dybde på ca. 35 cm.

Væggene i Garage 3755 kan spejles. Bemærk venligst! Hvis du har bestilt denne garage med tilvalget "udvendig belægning" (se oplysninger om mørklægning), kan du ikke bare bygge den op som et spejl. Angiv venligst dette separat i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

Manuelt betjent eller elektronisk sektionsdør (ekstra mulighed)

Garage 3755 leveres som standard med en stor lukket dobbeltdør i træ på forsiden. Vil du gerne have denne Interflex-trægarage med luksus-frontdøre? Mod et tillægsgebyr kan du vælge en version med en sektionsdør (skinnesystem) til 3755 Interflex Garage med gavltag. Der er forskellige muligheder for at bestille en sektionsdør til denne trægarage. Alle tilgængelige sektionsdøre består af 40 mm tykke isolerede paneler. Fordelen er, at panelerne i sektionsdøren glider opad, når du åbner garagedøren, så du kan udnytte pladsen foran og i denne Interflex-garage maksimalt.

Vælg mellem smalle eller mellemstore riller (paneler) og i farven hvid (RAL 9010) eller brun (RAL 8014). Indersiden af alle tilgængelige sektionsdøre er som standard hvid (RAL 9010). Standardsektionsdørene (smalle eller mellemstore riller) kan betjenes manuelt ved hjælp af et håndtag på indersiden. Kort sagt er disse valgfrie sektionsdøre håndbetjente.

Mod et tillægsgebyr kan du også vælge en elektronisk betjening/drift af de tilgængelige sektionsdøre. Se venligst de yderligere muligheder for bestilling af sektionsdøre til 3755 Interflex Garage. 

Bemærk: Hvis du vælger en sektionsdør som ekstraudstyr (ekstra omkostninger), skal du bygge væggene i denne trægarage på en fundamentbjælke (kan bestilles som ekstraudstyr).

3755 Interflex-garage med sadeltag - vægtykkelse 50 mm og isoleret rude

Garage 3755 har et sadeltag og er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 50 mm. Denne garage er udstyret med en lukket dobbeltdør på forsiden af skuret og en enkelt dør og to svingvinduer på siden med isolerede glasruder. 

Type/model 3755 med sadeltag Interflex
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 50 mm
Udvendige dimensioner væg 355 x 530 cm
Udvendige dimensioner (inkl. ører) 375 x 550 cm
Taghimmel (dybde) 35 cm (voor- en achterzijde)
Garagedør (falset) 260 x 215 cm
Væghøjde 234 cm
Højde på højderyggen 293 cm
Overfladeareal 18,82 m2
Type af tag Sadeltag (inkl. EPDM)
Type Glas Isolerende glas
Type af vinduer Åbning af vinduer

Tagdækning

Trægarage 3755 fra Interflex leveres som standard med lige sorte/grå helvedesild til afdækning af gavltaget. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille tagsten Straight i forskellige andre farver (uden ekstra gebyr) eller i varianten Beavertail (lille ekstra gebyr) i farverne sort/grå, grøn og rød. 

Bemærk venligst! Asfaltsøm (til montering af helvedesild) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke som standard, men kan bestilles separat via de ekstra muligheder.

Vil du gerne gøre gavltaget på Garage 3755 endnu mere luksuriøst og holdbart? Så kan du vælge lette Onduvilla tagplader i forskellige farver. Disse tagstenelementer leveres som et komplet sæt og har det attraktive naturlige udseende af rigtige tagsten takket være den 3-tone farve. Standard Onduvilla tagpladerne fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagpladerne også i særlige farver, herunder terrakotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagplader. 

For at dræne regnvand fra gavltaget kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne 3755 Interflex Garage med skråtag leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne 3755 Interflex trægarage:

1. Imprægneret ved nedsænkning (grøn) - Hvis vi imprægnerer din garage (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Garagen leveres derefter som standard (nedsænkning) imprægneret i den grønne farve. Ved at bestille Garage 3755 Interflex imprægneret beskytter du træet mod svampe, insekter og (blåt) træ. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex Garage 3755 i (dip) imprægneret grøn.

Bemærk venligst! Imprægnering af bjælkehytten beskytter ikke træet mod vejrpåvirkninger (sol og regn) eller mod dets funktion. Vi anbefaler, at du behandler dit bjælkehus med en topcoat efter 2-3 måneder (så snart træet har mistet alle sine egenskaber). De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres havebygning med gennemsigtig bejdse.

2. BELÆGNING - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Med denne mulighed behandles garagen (i den ønskede farve) med en 2-lags behandling af de udvendige vægge. Vinduer og døre er behandlet på begge sider. Bemærk venligst! Garagens tagbjælker og tagplader er ikke belagt. 

Bemærk venligst! Hvis du bestiller denne garage med tilvalget "udvendig belægning" (se ovenfor), kan den ikke bare bygges som et spejlbillede. Du skal angive dette særskilt på forhånd i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

3. COATING - Complete - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Complete. Dette vil give garagen (i en farve efter eget valg) en 2-sidet behandling af væggene indvendigt og udvendigt, tagpladerne/-delene på den ene side og døre og vinduer på to sider.

Overfladebehandling Væglag Grundfarve og accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lys grågrøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating Wall Layer Basic Colour kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating wall layer basic colour) kan du også vælge at få en accentfarve til døre, vinduer og vægrammer uden ekstra omkostninger (Coating Accentfarver). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af døre, vinduer og siderammer.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating Accent Colour kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Overfladebehandling Tapet grundfarve (tillæg). Det er ikke muligt at få en akcentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Belægning af væglag i grundfarve, får du hele garagen i den grundfarve, du selv vælger.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8-12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex Garage 3755 coated får du en færdigbygget garage med et færdigbehandlet lag, klar til montering og brug. Den overfladebehandlede garage har en beskyttelsesperiode på ca. 2 til 3 år. 

Fundament

Interflex Garage 3755 er nem og hurtig at samle. Sørg for, at du har et 100 % plant undergulv (af fundamentsbjælker med drænprofil for en længere levetid), og monter alting rent vinkelret. Vi anbefaler, at sommerhuset behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt). Placer dem på et jævnt undergulv af betonfliser eller et støbt betongulv. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker under væggene.

Bemærk venligst: Hvis du vælger en sektionsdør som ekstraudstyr, skal væggene i denne trægarage bygges på fundamentsbjælker (bestilles som ekstraudstyr).

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at opnå god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og i den modsatte væg nederst. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for din garage. Et stormankersæt giver ekstra styrke til din garage i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som er fastgjort på indersiden af din garage og holder bjælkehusprofilerne fastere sammen. Hverken ventilationsristen eller stormankersættet er standard. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Sammenlignelige modeller

Se alternative produkter for forskellige sammenlignelige modeller. Ønsker du den samme garagemodel i størrelsen 360 x 537 cm med en vægtykkelse på 44 mm? Vælg derefter Træværksted Geir. Vil du gerne have den samme model med fladt tag? Vælg trægarage 3755 med fladt tag fra Interflex.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og dyppetimpregneret (ekstra mulighed), hvis det er på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. Se de aktuelle forventede leveringstider for Interflex bjælkehytter her.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Kan også fås med sektionsdør (ekstraudstyr) Garage 3755S Interflex Onbehandeld Sfeerfoto Trægarage 3755 Interflex-sadeltag 375 x 550 x 293 cm Vægtykkelse 50 mm   |   Kan fås imprægneret og behandlet i forskellige farver   |   Kan også fås med sektionsdør (ekstraudstyr)
53.207,00 Pr. stk. inkl. moms