Trægarage 3352 Interflex fladt tag 330 x 520 x 253 cm Vægtykkelse 40 mm

Produktnummer: IF3352-platdak   |   Kan også fås med manuelt betjent eller elektronisk sektionsdør (mod tillæg)

Tilpasset leveringstid Leveringstid ca. 4-6 uger

46.890,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagbeklædning fladt tag
Tagrendesæt
Tagprofil
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Stormsikringssæt metal 4 dele
Ledhejseport garage Interflex
Sammensætning Luk
  • 46.890,00 Standardprodukt Trægarage 3352 Interflex fladt tag 330 x 520 x 253 cm Vægtykkelse 40 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Trægarage 3352 Interflex fladt tag 330 x 520 x 253 cm Vægtykkelse 40 mm

  • Vægtykkelse 40 mm
  • Kan også fås imprægneret og behandlet (tilvalg)
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Trægarage 3352 Interflex fladt tag 330 x 520 x 253 cm Vægtykkelse 40 mm

Leder du efter en praktisk, moderne trægarage på ca. 3 x 5 meter med fladt tag? Interflex Trægarage 3352 har et solidt og glat fladt tag og er med sine mål på 330 x 520 cm perfekt til opbevaring af f.eks. en lille bil, motorcykler, cykler, haveredskaber eller til brug som værksted eller hobbyrum. Denne 40 mm garage type 3352 med fladt tag er en stilfuld trægarage til parkering af din bil på et tørt sted eller i skyggen. Garage 3352 med fladt tag er udstyret med en stor dobbelt lukket dør på forsiden, der måler 240 x 215 cm (falsstørrelse). Højden på dobbeltdøren er ca. 205 cm. Denne trægarage har en vægtykkelse på 40 mm af nordeuropæisk A-kvalitet, kort sagt ekstra solidt. 

På siden af denne moderne garage med fladt tag er der en praktisk enkelt dør og to svingvinduer, alle med enkeltruder. Den enkelte dør og vinduer med glas betyder, at der ikke er mangel på lys i denne smukke trægarage på ca. 3 x 5 meter. Foran og bagpå er der et lille udhæng med en dybde på ca. 25 cm.

Væggene i garage 3352 kan spejles. Bemærk venligst! Hvis du har bestilt dette værksted med tilvalget "udvendig belægning" (se oplysninger om beskyttelse), kan det ikke bare bygges spejlvendt. Angiv venligst dette separat i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

Manuelt betjent eller elektronisk sektionsdør (ekstra mulighed)

Garage 3352 med fladt tag leveres som standard med en stor lukket dobbeltdør i træ på forsiden. Vil du gerne have denne garage fra Interflex leveret med luksus-frontdøre? Mod et tillægsgebyr kan du vælge en version med en sektionsdør (skinnesystem) til Garage 3352 med Interflex-fladt tag. Der er forskellige muligheder for at bestille en sektionsdør til denne trægarage. Alle tilgængelige sektionsdøre består af 40 mm tykke isolerede paneler. Fordelen er, at panelerne i sektionsdøren glider opad, når du åbner garagedøren, så du kan udnytte pladsen foran og i denne Interflex-garage maksimalt.

Vælg mellem smalle eller mellemstore riller (paneler) og i farven hvid (RAL 9010) eller brun (RAL 8014). Indersiden af alle tilgængelige sektionsdøre er som standard hvid (RAL 9010). Standardsektionsdøre (smalle eller mellemstore riller) kan betjenes manuelt ved hjælp af et håndtag på indersiden. Kort sagt er disse valgfrie sektionsdøre håndbetjente.

Mod et tillægsgebyr kan du også vælge elektronisk betjening/drift af de tilgængelige sektionsdøre. Se venligst de yderligere muligheder for bestilling af sektionsdøre til 3352 Interflex-garagen med fladt tag. 

Bemærk venligst: Hvis du vælger en sektionsdør som ekstraudstyr, skal væggene i denne trægarage bygges på en fundamentbjælke (bestilles som ekstraudstyr).

Garage 2235 Interflex med fladt tag - vægtykkelse 40 mm og enkeltrude

Interflex trægaragen 2235 har et attraktivt fladt tag og er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på 40 mm. Denne garage er udstyret med en lukket dobbeltdør på forsiden af skuret og en enkelt dør og to svingvinduer på siden med enkeltruder. 

Type/model 3352 med fladt tag Interflex
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 40 mm
Udvendige dimensioner væg 310 x 500 cm
Udvendige dimensioner (inkl. ører) 330 x 520 cm
Taghimmel (dybde) 25 cm (for- og bagside)
Garagedør (falset) 240 x 215 cm
Væghøjde 253 cm
Overfladeareal 15,50 m2
Type af tag Fladt tag (ekskl. EPDM)
Type Glas Enkeltruder
Type af vinduer Åbning af vinduer

Tagdækning

Garage 3352 med Interflex-fladt tag leveres som standard uden EPDM. EPDM-pakken til afdækning af det flade tag kan bestilles som ekstraudstyr og leveres komplet med klæbemiddel og tagløbere.

Bemærk venligst! EPDM leveres uden HWA (rør til regnvandsafledning). Søm til montering af tagbeklædningen leveres ikke standard, men kan bestilles separat via ekstraudstyret.

For at opnå en perfekt finish af EPDM-gummiforingen og tagkanten kan du også bestille et komplet tagbeklædningssæt via ekstraudstyret (ekstra pris). Dette sæt tagbeklædningssæt i aluminium leveres komplet med lige dele og hjørnedele. Disse taglister i aluminium giver en smuk finish og forhindrer lækage. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bestiller et sæt tagbeklædning som en ekstra mulighed.

Beskyttelse: imprægnering eller belagt

Denne Interflex Garage 3352 med fladt tag leveres standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne trægarage 3352 fra Interflex:

1. Imprægneret ved nedsænkning (grøn) - Hvis vi imprægnerer din garage (anbefales), forlænger leveringstiden ikke (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Garagen leveres derefter som standard (nedsænkning) imprægneret i den grønne farve. Ved at bestille Garage 3352 Interflex imprægneret beskytter du træet mod svampe, insekter og råd. Se de yderligere muligheder for at bestille Interflex Garage 3352 med fladt tag i (dyppe-) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af garagen beskytter ikke træet mod vejrpåvirkning (sol og regn). Efter 2-3 måneder (så snart al effekten er forsvundet fra dit bjælkehus) anbefaler vi, at du behandler det med en topcoat. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres sommerhus med gennemsigtig bejdse.

2. BELÆGNING - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Med denne mulighed behandles garagen (i den ønskede farve) med en 2-lags behandling af de udvendige vægge. Vinduer og døre er behandlet på begge sider. Bemærk venligst! Garagens tagbjælker og tagplader er ikke belagt. 

Bemærk venligst! Hvis du bestiller denne garage med tilvalget "udvendig belægning" (se ovenfor), kan den ikke bare bygges som et spejlbillede. Du skal angive dette særskilt på forhånd i kommentarfeltet under bestillingsprocessen.

3. Coating - Komplet - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Komplet. Herved får bjælkehytten en to-lags behandling (i den farve du ønsker) af væggene indvendigt og udvendigt, tagbrædderne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lysegrå, grøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating vægge basisfarve (2-lags) kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating vægge basisfarve (2-lags)) kan du også vælge at få en accentfarve til dobbeltdøren uden ekstra omkostninger (valgmulighed Coating accentfarve (2-lags)). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dobbeltdøren.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating accentfarve kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Coating vægge basisfarve (tillægsgebyr). Det er ikke muligt at få en accentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger muligheden Coating vægge basisfarve, får du hele bjælkehytten i den grundfarve, du har valgt.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex 3352-belagte bjælkehytte får du en færdiglakeret bjælkehytte, der er klar til brug, klar til montering og brug. Belægningen beskytter bygningen i ca. 2-3 år. 

Fundament

Denne Interflex Garage 3352 med fladt tag er nem og hurtig at montere. Sørg for, at du har et 100 % plant undergulv (af fundamentsbjælker med drænprofil for en længere levetid), og monter alting rent vinkelret. Vi anbefaler, at garagen behandles før montering. Se på de ekstra muligheder, hvis du vil bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt). Placer dem på et jævnt undergulv af betonfliser eller et støbt betongulv. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker under væggene.

Bemærk venligst: Hvis du vælger en sektionsdør som ekstraudstyr, skal væggene i denne trægarage bygges på fundamentsbjælker (bestilles som ekstraudstyr).

Ventilationsgitre og stormankersæt

For at sikre en god ventilation skal du installere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for din garage. Et stormankersæt giver ekstra styrke til din garage i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som er fastgjort på indersiden af din garage og holder bjælkehusprofilerne fastere sammen. Hverken ventilationsristen eller stormankersættet er standard. Du kan bestille disse via de ekstra muligheder.

Sammenlignelige modeller

Se alternative produkter for forskellige sammenlignelige modeller. Vil du gerne have den samme model garage med sadeltag? Så vælg Garage 3352 med sadeltag fra Interflex. Ønsker du den samme model i størrelsen 380 x 536 cm med en vægtykkelse på 44 mm? Så vælg Marketta trægarage.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og dyppetimpregneret (ekstra mulighed), hvis det er på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Kan også fås med sektionsdør (ekstraudstyr) Blokhut 3352M Onbehandeld Interflex Sfeerfoto Trægarage 3352 Interflex fladt tag 330 x 520 x 253 cm Vægtykkelse 40 mm   |   Kan også fås med manuelt betjent eller elektronisk sektionsdør (mod tillæg)
46.890,00 Pr. stk. inkl. moms