Terrasser

Terrasser

Vi har meget på lager! Her kan du sammensætte din egen komplette terrasse eller anløbsbro. Vælg mellem imprægnerede eller bangkirai hårdttræ terrassebrædder. Bestil hertil vores underliggere, stolper og monteringsmaterialer såsom bræddebolte, ukrudsdug og skruer. Vælg mellem forskellige tykkelser hårdttræ (25 års holdbarhed) eller imprægneret nåletræ (7-15 års holdbarhed) eller se vores udvalg af komposit terrassebrædder. Jo tungere dine havemøbler og andre ting på din terrsaase er, des tykkere terrassebrædder anbefaler vi.

 

Terrasse, materialevalg

Du kan vælge mellem hårdttræ, nåletræ eller komposit terrassebrædder. Når det gælder hårdttræ terrassebrædder er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken type hårdttræ, du køber. Bankirai is særdeles holdbart, stabilt og lækker ikke harpiks. Billigere træ sosom Keruing kan både trække sig  sammen og udvide sig meget, det er ikke så holdbart og der er risiko for skimmel og harpiks. Vores komposit terrassebrædder falmer ikke, men er ikke så stærkt og kræver nøjagtige lægge-instruktioner. Der findes to typer terrassebrædder i nåletræ,  imprægnerede terrassebrædder i fyrretræ/grantræ eller ubehandlet Douglas-lærketræ terrassebrædder. Nåletræ er tiltalende på grund af prisen, men det er mindre stærkt og holdbart en hårdttræ.

Terrasse-trends

Flere og flere vælger glathøvlede terrassebrædder uden furer og riller. De er nemmere at holde rene med en kost, og snavs og vand fjernes også nemmere fra denne type bræt. Vi bruger gerne udtrykket "fladhøvlet", fordi disse brædder bliver mindre glatte brædder med furer og riller, hvor netop snavs og alger nemmere sætter sig fast.

Anløbsbro

Til en anløbsbro i træ leverer vi firkantede imprægnerede brostolper i op til 12 x 12 cm tykkelse og hårdttræspæle i op til 10 x 10 cm tykkelse. Vælg dertil mellem ekstra tykke strøer (bl.a. 5 x 15 og 6 x 16 cm) og de populære 28 mm rillede eller fladhøvlede hårdttræsterrassebrædder.

En komplet bestilling

Vi har de bedste priser på stolper, strøer og terrassebrædder i nåletræ og hårdttræ. Derodover har vi gode priser på terrasseskruer, ukrudstdug og bræddebolte. På den måde har du på ingen tid en splinterny terrasse i hårdttræ, lærketræ, komposit eller imprægneret nåletræ.

Tips & gratis rådgivning til en gør-det-selv-terrasse

Har du spørgsmål i forbindelse med etablering af en terrasse til din bolig eller måske en terrasse i baghaven? Kontakt os gerne for at få rådrådgivning til netop din situation, nødvendig materialer og andre spørgsmål vedrørende opførelse af træterrasser og verandaer.

Vi beregner ikke dyre kvadratmeterpriser, men opstiller sammen med dig en liste med de nødvendige materialer, så du kan profitere af vores konkurrencedygtige priser på løse brædder, bjælker og stolper. Alle materialer leveres med en KOMO-, EUTR-, Pefc-, Greenchoice-godkendelse/kvalitetsmærke. Der er således ingen grund til at betvivle kvaliteten af vores terrassetræ.

 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark