Filtre:

Terrassefliser træ

Til lav pris finder du her førsteklasses terrassefliser af hårdttræ samt af imprægneret træ. Ud over løse terrassebrædder omfatter vores sortiment af træ til haven også fliser i størrelserne 30 x 30, 50 x 50 og 100 x 100 cm. Disse havefliser af imprægneret grantræ, komposit eller tropisk hårdttræ er nemme at lægge på et underlag af tværbjælker og/eller belægningssten. Vi har også jævnligt specialtilbud på 50 x 50 og 100 x 100 cm terrassefliser af træ.

Havefliser af træ

Som et alternativ til terrassebrædder kan du vælge firkantede havefliser i træ, også kaldet terrassefliser. Disse havefliser af træ har en fin riflet profil og er blevet høvlet i relief. Havefliserne af træ er velegnede til f.eks. en terrasse, et udstillingsgulv/butiksgulv eller et udendørs gulv i et telt. Disse fliser har et naturligt og varmt udseende. Desuden er træfliserne på 50 x 50 og 100 x 100 cm meget lette at lægge. Disse terrassefliser af træ fås i både hårdt træ og imprægneret nåletræ. Udgaven i nåletræ er behandlet med Clefix på en miljømæssigt ansvarlig måde (imprægneret). Når du monterer terrassefliser af træ på lægter, skal du altid forbore og bruge vores prisgunstige 4 x 50 mm-skruer eller luksus 5 x 50 mm-terrasseskruer. 

Gulvfliser i ensartet format

Formatet på disse træfliser til haven eller som gulvbelægning er altid 50 cm x 50 cm eller 100 cm x 100 cm. Sådanne løse elementer kan lægges hurtigt og fleksibelt i næsten enhver form. Hvis du ønsker at lægge fliserne på et betonunderlag, anbefales det at bruge gummifliseunderlag. Hvis du belaster terrassen meget (f.eks. med en plæneklipper) og/eller placerer den ved siden af en swimmingpool, hvor fliserne er våde i lang tid, anbefaler vi, at du ikke bruger disse præfabrikerede terrassefliser, men de 28 mm tykke terrassebrædder af hårdttræ i kraftigere kvalitet.

Lægning på strøer

Træfliser kan naturligvis også lægges på træbjælker. Dette foretrækkes ofte på grund af bjælkenes ekstra robusthed. Vores Torx-skruer gør det også nemt at fastgøre fliserne til strøerne. Vi anbefaler, at tværbjælkerne monteres for hver 25 cm. Let og hurtig at lægge. Vi anbefaler altid, at der lægges en jorddug fliserne. På den måde kan du nyde din terrasse i længere tid uden ukrudt.

Varme fødder på terrassen

En træterrasse har mange fordele i forhold til sten eller beton. Tænk bare på det varme udseende af dit trædæk. Under normale omstændigheder har fliserne en lang levetid (8 - 15 år), og træterrassefliser kræver kun lidt vedligeholdelse. Bestil dine havefliser i træ, fliseunderlag, pæle, tværstænger, jorddug og skruer hurtigt og billigt hos din træspecialist.

Lægning af gulvfliser

De fleste vælger at lægge deres terrassefliser oven på betonfliser. Læg altid et lag gummifliser ovenpå for at opnå bedre dæmpning. Du kan også vælge en konstruktion af stolper i jorden med bjælker ovenpå.

Foretrækker du stenfliser? Se vores populære keramiske terrassefliser. Eller ønsker du at købe PVC-fliser til dit hjem? Tag da et kig på vores PVC-flisegulve.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark