Terrassebrædder komposit

Terrassebrædder komposit

Terrassebrædder i komposit efterspørges mere og mere. Vi forhandler WPC Elephant, Megawood, Gadero, Resysta, Easydeck og Terrafina-komposit med garanti, så du kan være sikker på, at produktet er udviklet gennem mange år, og at du er garanteret den bedste pris. Kun førsteklasses mærker med garanti er til salg her. Vi sælger både hule kompositbrædder og helt massive kompositbrædder til de bedste priser i forskellige nuancer af lysegrå, antracitgrå og brun. Oplev også komforten ved moderne kunststof kompositplankegulve. Vær opmærksom på at der findes udbydere på markedet med kompositmaterialer af ringe kvalitet, som bliver ekstremt påvirket af sol og kulde. Vælg kun anerkendte kompositmærker (til salg her), og læs altid lægningsvejledningen.

Ønsker du at lave et terrassegulv af trendy komposittræ? Vi fører kun gennemprøvede kompositbrædder fra højkvalitetsmærker, inklusiv alle tilhørende monteringsmaterialer.

En terrasse eller altan lavet af vores kompositplader har følgende 10 fordele:

  • Let i vægt, hvilket gør monteringen mindre krævende og praktisk for tagterrasser. Den lette vægt gælder især for vores hulkammerbrædder og i mindre grad for de massive terrassebrædder.
  • Meget farvefast, minimal misfarvning på grund af UV-stråler og vejrpåvirkning sammenlignet med træ.
  • Stort set vedligeholdelsesfri og ingen splinter.
  • Kan ofte monteres på begge sider. For hver enkelt kompositplanke angiver vi, om den er glat, riflet eller børstet.
  • Terrassedelene giver sig mindre, følg dog altid lægningsvejledningen for at bevare garantien.
  • Holdbar og ofte med EUTR, PEFC og/eller KOMO certificering/kvalitetsmærke. Altid komposit i topkvalitet og med garanti fra Elephant, Easydeck, Gadero, Megawood, Terrafina og Resysta.
  • Gadero leverer altid kompositmaterialer af højeste kvalitet. Ingen kinesiske efterligninger!
  • Fås i de trendy farver antracit, moderne lysegrå og terrabrun til dem, der er på udkig efter noget særligt.
  • Alle vores kompositbrædder er nemme at lægge, og monteringen er usynlig med de tilhørende fastgørelsesmaterialer, og kompositbrædder er også nemme at afkorte med en almindelig sav.
  • Dine højkvalitets kompositbrædder leveres hurtigt hjem til dig inklusiv med lægningsinstruktioner, som er lette at følge, og til den bedste pris.

Venligst bemærk, at du altid skal følge monteringsvejledningen (som altid er trykt på emballagen) nøje, når du lægger kompositbrædder. F.eks. skal strøerne højst ligge med en afstand på 30 cm (nogle mærker afviger en smule, se produktbeskrivelserne), og du skal tage højde for en vis vertikal bevægelse (brædderne giver sig). Hvis du har samlinger ende-til-ende, skal du altid placere en strø/bjælke under begge ender af dit kompositbræt, så begge brædder har deres egen fastgørelsesclips, og der er lidt plads mellem dem. Sørg altid for en hældning på 2 %, så dine kompositbrædder forbliver renere, og der ikke står vand i det hule terrassebræt. Vælg vores massive terrassebrædder for et endnu bedre og stærkere resultat.

 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark