Teknos Drywood

Teknos Drywood er en virksomhed inden for malingssystemer og overfladebehandling. Virksomheden er baseret i Finland, men har også en fabrik her i Holland. Teknos Drywood-produkter anvendes hovedsageligt i professionelt byggeri. En stor del af produkterne er derfor ikke engang tilgængelige for forbrugerne. Der er dog gjort nogle undtagelser, og produkterne tilbydes i stigende grad til dit hjem. I vores webshop finder du Teknos Drywood Woodstain VV. Dette er en meget stærk og fleksibel bejdse til vægbeklædning. Det er i hvert fald det, den er udviklet til, og det er det, den primært bruges til. Bejdsen er dog også perfekt til andet træ i haven, f.eks. havehuse, bjælkehytter og meget mere! 

Woodstain VV tilbydes dog primært som en vægbejdse. Det skyldes, at beklædning er vanskeligere at behandle end andet træ. Det skal være meget modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger. Desuden er det ekstra vigtigt, at pletten er fleksibel. På den måde skaller den ikke af! Med Woodstain VV behøver du ikke en primer. Det er dog tilrådeligt at anvende flere lag for at opnå maksimal beskyttelse og det bedste resultat.

De mest populære farver af Woodstain VV kan findes i vores webshop. Men der er mange flere muligheder! Vi henviser dig til Beitz.nl. På dette websted tilbydes Woodstain VV - All Colours (vælg selv). Her kan du vælge fra et stort farvekort samt alle RAL-farver. Der findes både uigennemsigtige og gennemsigtige farver i et væld af farver.