Suslight LED-havebelysning

Suslight Nederland tilbyder LED-havebelysning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, hurtig levering og fremragende service. Suslight står for Sustainable Lighting og hører til blandt de mest energieffektive LED-havebelysningsprodukter. Med Suslight LED-havebelysning vælger du bæredygtighed (energieffektivitet), lang lysnydelse, minimal vedligeholdelse, høj pålidelighed, god genanvendelighed, stor installationsvenlighed, kan monteres næsten overalt og lav miljøpåvirkning takket være minimalt blåt lys.

LED-belysning til haven
Med det omfattende udvalg af bæredygtig og energieffektiv LED-belysning fra Suslight kan du nemt udvide din have til at blive en del af din stue. De specielle 24V- og 230V LED-havebelysninger tilbyder løsninger til stemningsfuld belysning af f.eks. terrasser, rabatter, indkørsel, hegn, husfacader eller tag.

Suslight tilbyder LED-belysning af høj kvalitet til terrasser, fritstående jordspots, stående havelamper, væglamper til dit hegn og specialiseret belysning til belysning af trapper, forhøjninger eller integrerede overflademonterede lamper og spots til din veranda eller dit tag. Alle LED-havebelysninger leveres med 5 års producentgaranti. 

LED Tuinverlichting Suslight

Have lamper, valg af materiale
Det brede udvalg af LED-havebelysning og -armaturer af høj kvalitet består af en række forskellige farver som sort, hvid, aluminium og rust, men også af mange holdbare materialer af høj kvalitet, herunder rustfrit stål og pulverlakeret aluminium. Du kan også finde tilbehør til havebelysning som f.eks. transformatorer, strømkabler, timere og skumringsafbrydere, så du nemt kan installere belysning i din have. Ud over mange fleksible 24 volts armaturer finder du hos Gadero også nogle LED-væglamper og gulvlamper, der passer til 230 volt. 

24 Volt LED-havebelysning
24 Volt LED-havebelysning er et alternativ til den allerede eksisterende 12 Volt LED-havebelysning. 24 V LED-belysning med lav spænding til haven fra Suslight har nogle praktiske fordele i forhold til 12 V-belysning til haven. Den største fordel er, at 24 Volt LED-havebelysning har lavere spændingstab over det samme strømkabel og den samme afstand end 12 Volt. Desuden er 24 Volt havelamper meget pålidelige og stabile. 

Connector 24V Systeem Suslight

24V Quick Safe Connect System - LED-havebelysning

Suslight tilbyder LED-havebelysning af høj kvalitet, der nemt og hurtigt kan installeres i din have ved hjælp af Suslight Quick-Safe Connect-systemet på 24V. Link som ønsket i kombination med 24 Volts Transformer, strømkabler og T-stik nemt LED-spots, gulvlamper, jordlamper og væglamper i din have eller veranda. Du kan nemt kombinere flere havelamper i din have eller langs en indkørsel ved at forbinde lamperne i et lyskredsløb ved hjælp af Suslights modulære og enkle 24V Q-S Connect-system. Som en ekstra mulighed kan du placere en skumringsafbryder mellem denne transformer og lyskredsløbet, så LED-havebelysningen automatisk tændes, når det bliver mørkt.

Tuinspot LED 24V Suslight

Belysningsplan Havebelysning 
Hvis du ønsker at placere flere LED-havebelysninger i din have i et lyskredsløb, er det tilrådeligt at lave en belysningsplan. Når du laver en belysningsplan, laver du en oversigt eller en tegning over de dele af din have, som du ønsker at belyse. Det er vigtigt at tænke over, hvilken slags lys du vil bruge til at belyse de forskellige elementer i din have. Ønsker du at oplyse en havesti eller indkørsel funktionelt (direkte lys), ønsker du at oplyse et tag (stemningslys) eller ønsker du at fremhæve et smukt træ i din have (accentlys)? Der findes et passende armatur til hver type belysning. Hver type havelampe har også sine egne specifikationer, herunder lysfarve, strålevinkel og lysområde. Du skal blot tilslutte flere havelamper i din have i kombination med en 24 V-transformer, strømkabler og T-stik.

Bemærk venligst! Vi anbefaler altid, at man ikke overbelaster en transformer med mere end 80 %, og at man højst bruger 300 meter kabel. Læg aldrig stramt spændte strømkabler i jorden i retning af havebelysningen. Strømkablerne skal lægges ca. 30-50 cm dybt i jorden. For at opnå ekstra sikkerhed kan du føre strømkablerne gennem et PVC-rør. Læg kablerne så vidt muligt i lige linjer gennem haven, så du nemt kan finde strømkablet igen, hvis du senere vil tilslutte en ekstra havelampe til det modulære system.

Se installationsdiagrammet nedenfor, som illustrerer essensen af Suslights unikke 24V Quick-Safe Connect System.