Stilladsbrædder

Stilladsbrædder

Stilladsbrædder har været populære i årevis til både indendørs og udendørs brug. Hos Gadero kan du købe brugte stilladsbrædder, helt nye ubehandlede stilladsbrædder og også nye imprægnerede stilladsbrædder. Vi har specialiseret os i stilladsbrædder i længder op til 5 meter. Vælg mellem 'old grey' brugte grå planker eller ubehandlede nye planker af grantræ. Vi leverer altid stilladsbrædder i førsteklasses kvalitet fra eget lager. Oplev vores attraktive priser på stilladsbrædder fra 1 til 5 meter. 

Køb af stilladstræ, hvad skal man være opmærksom på?

Stilladstræ er prisgunstigt, let at arbejde med uden forboring og let at save til. Det er velegnet til fremstilling af skræddersyede møbler eller som ekstra brede terrasseplanker. Når du vælger stilladsbrædder, læg da mærke til, om de er fintsavet, dvs. let ru, eller glathøvlet. Kontroller også træsorten, kvaliteten (første- eller andenklasses) og farven (f.eks. grå, sort, hvid eller ensfarvet). 

Ubehandlede nye stilladsbrædder

Vores rå, ubehandlede stilladsbrædder er ideelle til at bygge dine egne havemøbler og boligtilbehør som spejle, taburetter, planteborde, sideborde og knagerækker. Disse friske, nye planker har ikke været udsat for hårdhændet brug i byggeriet. Desuden får disse nye ubehandlede stilladsbrædder næsten den samme udstråling som brugte stilladsbrædder med en 'whitewash' eller 'greywash' bejdse. Egnede til både indendørs og udendørs brug og er lette at lakere, male og bejdse. Ud over ubehandlede 30 mm planker i fyrretræ tilbyder vi også de trendy og mere holdbare stilladsplanker i Douglas-lærketræ i længder på op til 500 cm.

Brugte stilladsbrædder

Brugt stilladstræ er egentlig blot brede grantræsplanker med hovedmål på 3 x 20 cm, der har været brugt i et stykke tid i stilladskonstruktioner og derved har fået en grå 'wash' af cement og lignende. Af disse grove brugte stilladsbrædder kan du f.eks. lave havemøbler, spejlrammer eller et kantinebord. Ved at lakere sådanne genbrugs-stilladsbrædder holder de længere til udendørs brug.

Andre stilladsbrædder

De behandlede, læs Celfix-imprægnerede, stilladsplanker, som vi også kender som brede hegnsplanker, er velegnede til brug i haven. Et unikt produkt, der endda fås i op til 5 meters længde! Disse planker er fintsavet og bredere end normale hegnsplanker. Perfekt til et træhegn og som tømmer til at lave dine egne haveskabe/-skure og møbler. Behandlingen gør dette bræt meget mere holdbart end normale stilladsbrædder.

Vores stilladsbrædder af Douglas-lærk anvendes også af flere og flere til gør-det-selv-møbler. Vi leverer disse både fintsavet i 32x200 mm og splintfri, glathøvlet i 28x190 mm.

Rådgivning og specifikke oplysninger

Ud over at fremstille møbler til indendørs og udendørs brug kan du også bygge dit hegn af stilladstræ. For et lodret hegn kan du ed fordel vælge det 2 meter lange stilladsbræt. Hvis du har spørgsmål om brugte stilladsbrædder eller ubehandlet stilladstræ, er du velkommen til at kontakte vores specialister.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark