Filtre:

Standard betonstolpe hegn

Desværre!

Der er ingen produkter, der passer til dine valgte søgemuligheder.

Standard betonstolpe hegn

Ønsker du at lave et meget stærkt hegn med betonstolper til glatte betonbundplader og hegn? Dette er muligt med disse standard betonstolper og glatte betonbundplader i hvid/grå, antracit og antracitsort belagt. Disse bedst sælgende betonstolper til betonhegn er fremstillet af komprimeret og glat beton og har en pæn skrå kant og en diamanttop.

Med vores 8,5 x 8,5 eller 10 x 10 cm tykke betonstolper kombinerer du en glat betonbundplade og et 180 x 180 cm færdigt hegn, der er klar til brug. Alternativt kan du vælge 150 cm høje skærme i kombination med to betonbundplader.

For hver betonkonstruktion angiver vi, hvilke skærme der kan anvendes. Betonstolperne har standard forborede huller, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige skærm. Vi tilbyder også betonhjørnestolper og T-stolper i hvid/grå og antracit beton.

Læs også vores blog med tips om, hvilken betonstolpe eller slidsstolpe du skal vælge, og hvordan du færdiggør den.

Før du køber denne betonkonstruktion, tilrådes det at læse vores nyttige tips til montering af hegn med betonstolper. Se også afsnittet fuldt udslidsede betonstolper, hvis du ønsker at arbejde med stabelbare bjælkeprofiler, betonstolper til motivplader og alle hegn, der egner sig til betonstolper.

Glat beton med luksus diamanttop
Vælg mellem betonstolper i hvid/grå eller antracitfarvet. Derudover kan du vælge mellem betonstolper med rundt eller diamantformet top. Begge har en skrå kant i hjørnerne. Vores betonstolper er som standard udstyret med forstærket stål for ekstra robusthed. Desuden er stolperne forsynet med en rille i betonen, hvor du kan fastgøre bundpladerne. Takket være bundpladerne i bunden og 180 cm høje hegnsdele kan du skabe et robust hegn på ca. 200 cm højt med et betonhegn. Dette er i dag tilladt som havehegn. Rådfør dig med dine naboer på forhånd.

Vores slidsbetonstolper har ikke en diamanttop, men de er lavet af glat og komprimeret beton.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark