Shelter Markelo med opbevaring Douglas-lærketræ Fintsavet 600 x 400 cm - Lyse vægge

Produktnummer: DE81005   |   Gør-det-selv-pakke - uhøvlet Douglas-lærketræ   |   For handymanden   |   Kan udvides med forskellige tilvalg

4 stk. på lager 2-3 ugers leveringstid

29.649,00 per stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning spidst tag
Tætningsmiddel til tagdækning / tagbrønd
Tagrendesæt
Stolpesko
Forebyggelse af wegzak
Sammensætning Luk
  • 29.649,00 Standardprodukt Shelter Markelo med opbevaring Douglas-lærketræ Fintsavet 600 x 400 cm - Lyse vægge
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Shelter Markelo med opbevaring Douglas-lærketræ Fintsavet 600 x 400 cm - Lyse vægge

  • Førsteklasses uhøvlet Douglas-lærketræ
  • Inkl. afstivninger, jernbeslag og konstruktionstegning
  • Gør-det-selv-pakke til en attraktiv pris
  • Kan udvides med forskellige tilvalg
  • Gør-det-selv-pakke - du skal selv save alt til efter mål!
  • Eksklusiv tagbeklædning og fundament (betonfødder)

Shelter Markelo med opbevaring Douglas-lærketræ Fintsavet 600 x 400 cm - Lyse vægge

Ønsker du en luksuriøs overdækning til en god pris? Gør-det-selv-shelter Markelo med opbevaring er 600 cm bred og 400 cm dyb inklusive fronttag. Fås også med sorte vægge, se Shelter Markelo med sorte vægge. 

Shelter med opbevaring

Opbevaringsskuret er 300 cm dybt og 300 cm bredt. Det udhængende fronttag rager 100 cm ud. Med dette sæt kan du bygge dit eget havehus. Dette meget komplette gør-det-selv-sæt består af fintsavet, frisksavet og utørret Douglas-lærketræ og har ubehandlede vægge. Der er adgang til skuret via en dør af ubehandlet Douglas-lærketræ.

Gør-det-selv-shelter Markelo

For handymanden, for hvem en lav pris er vigtig, er dette sæt en oplagt løsning. Med denne pakke kan du bygge dit shelter efter mål. Gør-det-selv-pakken er tiltænkt handymanden med en vis erfaring, fordi du selv skal save alle træelementer til. Sørg altid for 100% retvinkelde hjørner og et 100% plant undergulv. Sæt stolperne på betonfødder, der er støbt i hurtigthærdende beton. Placér helst vægsektionerne på betonbånd

Byggepakke med forskellige muligheder

Det er muligt at udvide denne pakke med shingles, aquapan, tagstensplader eller med luksus cedertræsplader. Højden bagtil er 191 cm og fortil ca. 245 cm.

Shelterets 6 stolper af Douglas-lærketræ er 15 x 15 cm tykke (tilsavede). Væggene består af savede beklædningsbrædder i lærk på 19,5 x 2,2 cm. Taget på denne 6 meter brede overdækning består af undertag (bjælker af Douglas-lærk på 5 x 15 cm) og profilbrædder af lærketræ med vekselfals på 18 mm tykkelse. Taget er 115 cm fortil og 320 cm bagtil. Bemærk venligst! Skuret har et areal mellem stolperne på 600 x 300 cm.

Gør-det-selv

Dette skur leveres med en byggetegning og monteringsmaterialer. Væggene (lyse), dør til opbevaringsrummet (kan også placeres indvendigt), tagprofiler med fer og not og robuste stolper med afstivere er også inkluderet i denne pakke. agbeklædning, betonfødder og betonbånd til under væggene skal du selv føje til træpakken.

Alle douglas-lærk stolper, bjælker, afstivere og vægge er af fintsavet, frisksavet, utørret, douglas-lærketræ af førsteklasses kvalitet uden kerner. En vis erfaring med gør-det-selv-arbejde er et must, når du skal bygge dette overdækkede skur/shelter efter mål. Dette er en usavet pakke uden skruehuller og indsnit til en meget attraktiv pris.

Tagbeklædning

Til Shelter Markelo fra Tuindeco kan tagbeklædning bestilles som en ekstra valgmulighed. Du kan vælge mellem tagshingles i forskellige farver og stilarter, robuste Easypan tagstensprofilplader i galvaniseret stål eller letvægts Aquapan tagplader. Tagstenspladeprofiler og Aquapan tagplader leveres som et komplet sæt. For Aquapan tagplader anbefales det at bruge tagpap som underlag. Se på de ekstra valgmuligheder for at bestille den ønskede tagdækning (stærkt anbefalet). Dette Shelter Markelo er også velegnet at dække med trætagsten, da disse er lette i vægt og kan bestilles i forskellige bredder. Du bør ikke bruge brugte tagsten til at dække dit gør-det-selv skur med. Disse er relativt tunge og ikke egnede til dette formål. 

Glem ikke at bestille

Yderligere valgmuligheder for medbestilling ved shelter Markelo:

- Betonfødder til stolper
- Tagrendesæt


Kontakt os gerne for flere informationer.  

Ventilation

For god ventilation kan du placere en ventilationsrist øverst på en væg og nederst på den modsatte væg. Således opnår du en god luftcirkulation, som sørger for en længere levetid for dit træhus. Du kan bestille ventilationsriste som ekstra udstyr. Dette er et sæt med to riste.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Lyse vægge kaschuur-markelo-blanke-wanden.jpg Shelter Markelo med opbevaring Douglas-lærketræ Fintsavet 600 x 400 cm - Lyse vægge   |   Gør-det-selv-pakke - uhøvlet Douglas-lærketræ   |   For handymanden   |   Kan udvides med forskellige tilvalg
29.649,00 per stk. inkl. moms