Royal Well drivhuse hos gadero

Royal Well er mærket for havedrivhuse, vinterhaver og drivhuse og er kendt for at tilbyde kunderne alt til dyrkningsglæde. I mange år har Royal Well-teamet arbejdet passioneret for at få kunderne til at få succes med at vokse. Royal Wells produkter kan bestilles via Gadero og leveres i hele Holland og Belgien. 

Royal Wells slogan er ikke uden grund: "Vi ønsker at være en kilde til et sundt udendørsliv for vores kunder".

De mærker, der sælges under navnet Royal Well, er: Slim Kweken, Halls Greenhouses, Eden Greenhouses og Juliana. Disse mærker er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og er blevet tilføjet til sortimentet hos Royal Well. 

Drivhuse af træ
Royal Wells trædrivhuse til haven er fremstillet af ærligt FSC- og PEFC-træ. Det betyder, at Royal Well er en del af "Chain of Custody", som sikrer, at træet kommer fra certificerede skove og overvåges fra fældning til færdigt produkt af uafhængige organisationer, der fører tilsyn med ansvarlig skovforvaltning.

Bestilling og levering af drivhuse
De forventede leveringsdatoer er nævnt sammen med alle drivhuse. Efter bestilling vil transportøren kontakte dig. I forbindelse med specialtransport vil et drivhus altid blive leveret på stedet, afhentning er ikke muligt. Små genstande og tilbehør sendes normalt inden for 5 arbejdsdage. Leveringen af drivhusene sker på hverdage.