Resysta hylder

Resysta har skabt sig et navn på verdensplan, når det gælder holdbare terrassebrædder. Brædderne, der er fremstillet af risskaller, salt og mineralolier, er ubrydelige, holdbare, stærke, vandafvisende (derfor skridsikker overflade), og det er ikke for ingenting, at de her tilbydes med 15 års garanti. Houthandel Gadero er derfor officiel forhandler af Resysta i Holland.  Se vores specialside med alle Resysta gulvbrædder.

Virksomheden blev grundlagt i 1996 med det formål at fremstille et alternativ til træplanker, og det er lykkedes. Resysta består af ca. 60 % risskaller, 22 % salt og 18 % mineralolier. De populære Resysta-produkter føles som træ, ser ud som træ og kan bearbejdes som træ. Resysta har dog ikke de samme ulemper som træ. Resysta splinter ikke, knækker ikke og rådner ikke. Du kan dog også bare save disse terrassebrædder. Disse specielle kompositplader forbliver også meget ru.

Det er også meget farveægte, UV-bestandigt, ekstremt vedligeholdelsesvenligt og 100 % genanvendeligt. Vejret har ingen indflydelse på Resysta, og det er et skridsikkert produkt i klasse C. Dette er en af de højeste skridsikre klasser. Derfor anvendes Resysta også ofte til forskellige maritime formål, i restaurationsbranchen og på terrasser for ældre borgere. Resysta er kort sagt fremtiden for det nye træ, både hårdttræ og nåletræ! Vidste du, at disse brædder indeholder 0% træ og 0% plast? Disse ansvarlige plader består udelukkende af økologisk restaffald fra risskaller, salt og mineralolier. 

Resysta-hegn er nye. Det er stabelbare bjælkehytteprofiler med matchende slidsede stænger til et trendy lukket hegn. Disse Resysta-skærme fås i natur, antracit og brun hos Gadero, din officielle Resysta-forhandler.

Populære Resysta kompositgulvbrædder