Douglas-lærketræ & Red Class Wood

Red Class Wood

Douglas-lærketræ og Red Class Wood

Ubehandlet Douglas-lærk har en varm farve. Det bruges til utallige formål. De 15 x 15 cm store, fintsavede stolper er ideelle som stolper til din terrasseoverdækning. Eller hvad med et attraktivt havehegn af glathøvlede lameller (16 x 140 mm)? Sortimentet af Douglas-lærketræ omfatter et udvalg af lægter, bjælker, omvendte brædder og andre profiler. Bemærk: Douglas-lærk skal altid placeres over jorden. Stolperne monteres i enkeltstående betonfundamenter og væggene af douglas-lærk på betonlister.

Med træ af Douglas-lærk kan du også bygge dit eget terrassetag eller din egen veranda efter egne ideer og ønsker. Vores brede sortiment af konstruktionstræ omfatter ubehandlede brædder og bjælker samt stolper fra 9 x 9 cm op til 20 x 20 cm tykkelse i en smuk gul/rød farve. Vi kan også tilbyde dig forskallingsbrædder eller sortsprøjtede brædder til vægge af Douglas-lærk. Du kan også finde profilbrædder med fer og not samt forskalling til tagkonstruktioner hos Gadero. Sidst, men ikke mindst, har vi også terrassebrædder, afskærmninger og hegnslåger af Douglas-lærk. Disse produkter har et godt forhold mellem pris og kvalitet, og vi kan levere disse produkter fra vores lager så hurtigt som muligt. 

Douglas-lærketræ

Douglas-lærketræ har en holdbarhedsklasse på 3 til 4 og anvendes i mange træbyggeprojekter. Det har et varmt udseende og er derfor meget populært til konstruktion af overdækninger og haveskure. I vores træhandel har du mulighed for at vælge mellem prisgunstige rå konstruktionsbjælker eller luksuriøst, glathøvlet træaf Douglas-lærk. Ud over træ tilbyder vi også anvendeligt tilbehør. Vi har f.eks. betonfundamenter, tagstensplader, aqua tagplader, ventilationsriste og tagrender. 

Bemærk venligst: For lærk/Douglasgran-produkter vil disse to træsorter blive blandet sammen i din ordre, da de ligner hinanden meget. Vi kan desværre ikke give dig mulighed for at vælge, om du f.eks. kun vil modtage lærkebjælker i en ordre. Produkterne kan også indeholde sparteltræ. Fordelen ved lærk/ Douglasgran er den interessante pris.

Red Class Wood

Vi leverer vores Red Class Wood-produkter i hele Danmark fra vores eget lager.

Red Class Wood er en ny imprægneret nåletræs-"sort" med udseende som Douglas-lærketræ, men uden de negative egenskaber, som Douglas-lærk har. F.eks. sikrer den kunstige tørring af Red Class Wood, at det er meget formstabilt, og at træet udvider sig og krymper betydeligt mindre. Red Class er heller ikke så harpiksholdig som Douglas-lærk. Desuden er det meget mere holdbart end ubehandlet Douglas-lærketræ.

I denne produktkategori kan du få flere oplysninger om denne "træsort" og vores Red Class-produkter.

Nåletræet, som bliver udvalgt til Red Class Wood, er 1. klasses. Derfor har man ingen problemer med f.eks. store knaster, der falder ud. Prisen ligger oven i købet i samme prisklasse eller endda lavere end for Douglas-lærketræ. Opdag alle Red Class Wood bjælker, stolper og profiler til halvtag, pergola og haveskure. I vores træhandel har du valget mellem savet Red Class Wood byggetræ til en fornuftig pris eller luksus glathøvlet Red Class Wood. Glathøvlet er helt glat og splinterfrit, finsavet er lidt ru.

Tips til anvendelse af Red Class Wood

Så vidt muligt bruges Red Class Wood 10 cm over jorden, hvilket giver dig 10 års garanti. Anbring derfor altid pæle på beton-stolpefødder og læg f.eks. terrassebrædder oven på imprægnerede bjælker, der kan ventilere (lufttørre). Vil man lave et hegn af Red Class Wood, anbefaler vi altid at behandle den del af f.eks. 9x9 cm pæle, der har jordkontakt + 5 cm over jorden med tjære.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark