Filtre:

Red Class Wood planker og profiler

Vi er Red Class Wood forhandler, det bedre alternativ til Douglas-lærketræ. Vælg mellem profilbrædder, bjælkehusprofiler og haveplanker i denne træsort. Red Class Wood har den samme fine farve som Douglas-lærketræ, men ikke ulemperne fra denne træsort (udtræden af harpiks og skimmelformning). Desuden er Red Class Wood planker miljøvenligt behandlet, hvilket betyder lang holdbarhed (over jorden en garanteret holdbarhed på 10 år) og kunstigt tørret. Tørring sørger for at træet næsten ikke svinder, og det udvider sig næsten ikke.

Derforuden bliver Red Class Wood profilbrædder og planker særlig udvalgt, så man kan vide sig nogenlunde sikker på, at der ikke blive tale om knaster, der falder ud. Alle Red Class Wood haveplanker, profilbrædder, triple profiler og bjælkehytteprofiler er glathøvlede. Se også vore Red Class Wood lægter og stolper for at gøre din trækonstruktion komplet.

Bemærk venligst at Red Class Wood planker kan synes noget rødplettede i de første 2-3 uger, dette forsvinder af sig selv i udendørsluften.

Red Class Wood er en ny træ"sort", der ligner Douglas lærketræ; men uden ulemperne såsom udtræden af harpiks, skimmelformning og at træet "arbejder". Sådan er Red Class Wood formfast, fordi det er kunstigt tørret, d.v.s. at træet er målfast og formstabilt. Det er også langt mere bæredygtigt end Douglas lærketræ. Hvis det er placeret over jorden får du 10 års garanti. Se hele udvalget af pæle, brædder, diverse profilbrædder og planker i Red Class Wood.

Prisen på Red Class Wood er meget attraktiv, og er ofte lavere end for ubehandlet Douglas-lærketræ.

Grundlæggende er Red Class Wood et nåletræ, der gennem en særlig miljøvenlig behandling uden kemiske midler er meget bæredygtigt, og som har samme farve som Douglas-lærketræ. Farven er endda mere ensartet og er længere holdbar end det velkendte Douglas lærke-havetræ.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark