Filtre:

Red Class Wood lægter og stolper

Til stadighed er der flere, der opdager ulemperne ved  almindeligt Douglas lærketræ. Derfor lancerer vi nu Red Class Wood. Denne træsort har ikke ulemperne som f.eks harpiks og sygdomme, men dog beholdt den kønne Douglas lærketræ's farve, og den bibeholder farven 4 x længere. Dertil kommer, at Red Class Wood er økologisk behandlet, kunstigt tørret (så træet arbejder mindre), ikke harpiksholdigt, sygdomfrit og er knastfast.

Nåletræ til Red Class Wood bliver særligt udvalgt af 1. klasses træ, og derfor har man ingen problemer med store udfaldende knaster. Dette vil især være tilfældet med tyndere brædder af Douglas lærketræ. Se også vores Red Class Wood produktlinie af planker og profiler til at udføre hele dit projektet i denne træsort.

Prisen på Red Class Wood er endda den samme som for Douglas lærketræ, eller endog lavere. Find på denne side alle Red Class Wood lægter og stolper til at bygge halvtag, pergolaer og haveskure i det rigtige mål.

 

 

Red Class Wood er en ny imprægneret nåletræs træsort, der til forveksling ligner Douglas lærketræ, men uden de negative egenskaber (harpiksholdigt, væskende og at træet arbejder). Red Class Wood er formfast fordi det er kunstigt tørret. Det er ikke harpiksholdigt sådan som skovet træ af Douglas lærketræ. Det er også meget mere bæredygtigt end ubehandlet Douglas lærketræ. Hvis man anbringer det svævende over jorden på f.eks. beton-stolpefødder får man 10 års garanti.

Prisen på Red Class Wood er meget attraktiv, den ligger endda lidt lavere end for ubehandlet Douglas lærketræ's brædder eller pæle og tilsvarende træ til byggeri.

Grundlæggende er Red Class træ nåletræ, der gennem en særlig trykbehandling uden kemiske midler bliver ekstra bæredygtigt og har samme farve som Douglas lærketræ.

Red Class sortiement

Hos Gadero finder du et stort sortiment af haveplanker, rhombusprofiler, hegn og terasseplanker i Red Class Wood, et Tuindeco International mærke.

 

red class wood

  De 9 fordele ved Red Class Wood:

•   Farven bibeholdes 4x længere end ved lærk/Douglas

•   Såfremt der ikke er jordkontakt er Reed Class Wood mere bæredygtigt end lærke/Douglas. Ubehandlet gives 10 års garanti ved brug over jorden.

•   Laminerede Red Class Wood stolper på 15x15 og 20x20 er høvlet glatte og er helt lige.

•   Alt træ er Pefc/EUTR certificeret.

•   Produktionsprocessen er økologisk forsvarlig.

•   Stærkt træ, ideelt til tilbygning af verandaer, haveskure og halvtage.

•   Kunstigt tørret før det behandles, derfor er det mere stabilt og formfast til forarbejdning og i brug.

•   Træet bliver høvlet EFTER tørringen, derfor en meget glat overflade.

•   Der bliver kun brugt særlig udvalgt træ, der er knastefast.

 

red class hout

 Byg nu din egen veranda, pergola eller terrasse af Red Class Wood, lad dig ikke slå ud af prisen!  

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark