Quick Step

Quick Step-mærket blev lanceret i 1990 og var på daværende tidspunkt som en del af Unilin-organisationen det første laminatmærke, der blev lanceret af en laminatproducent. Som erstatning for træplanker vandt Quick-Step Laminat hurtigt terræn i forhold til parket. I 2001 lancerede Quick Step det første laminat med en V-rille. Samme år var Quick Step de første til at bringe et laminatbræt på markedet med en håndgribelig træstruktur. I 2009 introducerede Quick-Step sin egen parketlinje, og Uniclic Multifit-kliksystemet blev indført. Dette system udvidede det eksisterende Uniclic-system, som blev udviklet af Quickstep i 1997, med en tredje installationsmetode.

Siden introduktionen af det første laminat har Quick Step stået for gulvbrædder i A-kvalitet, som med deres tekniske innovationer er langt foran laminatmarkedet. Med et prisbilligt produkt af høj kvalitet har Unilins Quick Step-mærke til formål at gøre trægulve overkommelige for alle.

Populære Quick-Step Laminat- og parketgulve

Hos Gadero tilbyder vi et bredt udvalg af Quick Step-gulve. Fra det store laminatprogram til egetræsparketgulvene. Quick Step-serien udmærker sig ved gulvbræddernes kvalitet, enkelhed i lægningen og produktets holdbarhed. Desuden leverer vi alle Quick Step-produkter GRATIS til dit hjem! Se alle Quick Step-produkter pr. serie her.

Quick Step - Laminat

Leder du efter laminat af høj kvalitet til en skarp pris? Vælg de billige varianter af Quick Step-laminat. For eksempel Quick-Step Creo på begynderniveau til et billigt 7 mm laminatgulv. Du kan også vælge en lidt tykkere laminatplanke med Classic 8 mm serien, der tilbydes. Ud over disse 2 Quick-Step-varianter findes der også den smallere Eligna-serie. Dette laminat anvendes ofte i lidt mindre rum. Denne Quick Step-serie forstørrer visuelt små rum takket være sit smalle design. Er du på udkig efter et fint og holdbart laminat med en smuk indrammende V-rille, også kendt som en fuge? Så er Quick Step Elite-serien det rigtige valg for dig. QuickStep har også en serie af 8 mm laminatfliser, Exquisa. Hvis du vil have en ekstra lang planke, kan du tage et kig på de smukke Largo-gulve. Endelig er der to vandfaste laminatserier, Impressive og den ekstra brede Majestic. Derudover fås Impressive også i en ekstra tyk version med ekstra tykt gulv til virksomheder kaldet Impressive Ultra.

Vidste du, at takket være det såkaldte Scratch Guard-lag holder Quick Step laminatgulve op til 10 gange længere end et gennemsnitligt laminatgulv? Så med et Quick-Step laminatgulv kan du være sikker på et smukt og holdbart laminatgulv! Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du selv installerer dette laminat? Læs vores tips til montering af laminat her. 

Quick Step - parket
Hos Gadero kan du også komme til os for Quick Step-parket, der er klar til brug. Disse parketgulve i A-kvalitet er forsynet med en 7-lags lak, så du ikke behøver at lakere eller oliere denne parket efter lægning. Desuden er denne Quick-Step klar til brug-lak smudsafvisende og ridsefast. Dette sikrer en holdbar planke med 25 års garanti på Quick Step Compact-parketgulvene og livstidsgaranti på Quick-Step Villa- og Castello-serierne. I QuickStep Parquet-serien har vi valgt en multiplank med et bærende og et øverste lag. På denne måde kan denne parket også installeres i kombination med gulvvarme, da den har mindre effekt end et massivt egetræsgulv. Læs tips og vejledning til lægning af flerlagsparket her.

Hurtigt trin Uniclic
Det patenterede Quick Step Uniclic-system er en lettelse, når du lægger et laminat- eller parketgulv. Mens gør-det-selv-laminat ofte ikke passer ordentligt, klikker Uniclic-systemet sig ganske enkelt sammen på forskellige måder. Quick Step-kliksystemet forsegler desuden gulvet og forhindrer vand og snavs i at trænge ind i gulvet. Dette sikrer enkelhed og brugervenlighed, som du vil nyde godt af under installationen og når du tager gulvet i brug. Brug Quick Step Uniclic installationssættet til at sikre den korrekte installation af dit laminat- eller parketgulv.