Platowood

Gadero er officiel forhandler af Platowood. Platowood fra Arnhem har allerede i årtier specialiseret sig i den såkaldte dampning af træ. Træ som f.eks. fraké og fyrretræ konserveres under højt damptryk til klasse 1-2 uden nogen kemiske midler. I Platowood sker det på en yderst miljøvenlig måde ved hjælp af restvarme fra biomassevirksomheder i området, og dampprocessen med vand er fri for kemikalier. Gadero leverer både termisk modificerede terrassebrædder og "dampet træ" til vægbeklædning.

platowood

Disse såkaldte dampede plader til facade eller terrasse er termisk modificerede. Effekten er næsten nul efter denne behandling. Platowoods måde at konservere træ på anses for at være fremtiden. Træarter fra Europa kan trods alt få samme holdbarhed som tropiske hårdttræer gennem denne proces. Det sparer en masse slæb over hele kloden og bevarer tropiske skove.

platowood thermische ketels

Platowood har en unik proces med dampning, tørring og "bagning" i ovnen (curring), som gør træer som Fraké og Gran mindre skørt end andre termiske dampbehandlinger. Platowood bages ved lave temperaturer (derfor kaldes det også hydrotermisk), så træet ikke knækker så let. 

Et stort udvalg af profiler
Platowood har åbne vægbeklædningsbrædder af typen lige 18x140 mm og forskellige rhombusprofiler i Fraké og fyrretræ. Også til kanalsider (vertikal vægbeklædning) og halvtræprofiler 18x130 mm fremstilles i Arnhem til brug på facaden. Platowood leverer også 27x140 og 27x185 mm terrassebrædder i de samme træsorter. 

Leveringstid og levering
Bestil nu dit termisk behandlede Platowood-træ hos Gadero, din officielle forhandler af termisk behandlet Platowood-træ. Leveringstiden er ca. 3 uger, uanset ordrebeløb. For nogle artikler gælder en hurtig levering direkte fra lager, dette er angivet pr. produkt. Vi leverer i hele Nederlandene og Flandern. Oplev nu termisk modificerede gulvbrædder i gran eller den hårdere Fraké og termisk træ til vægbeklædning.

Populære Platowood-produkter