Filtre:

Pergola i træ

Med vores pergola-træ er der ikke grænser for de variationer af havepergolaer, du selv kan bygge. Vi har alt fra luksus glathøvlede firkantede stolper af 9x9 cm bankirai hårdttræ, Douglas-lærk stolper i 6 størrelser til billige pergola-støtter i f.eks. 88x88mm og 12x12 cm imprægneret nåletræ til salg i vores træhandel. Se også vores Red Class træstolper til at bygge pergolaer i din have.

Vi anbefaler altid, at du vælger enten udelukkende hårdttræ eller udelukkende imprægneret nåletræ. På denne måde holder du den samme træfarve og den samme lange levetid for din pergola. Udover pergolatræ til en god pris kan du f.eks. også bestille stålforbindelsesbeslag fra Wovar, Fesca eller Nesling. Du kan også lave en pergola af firkantede pæle af hårdttræ eller imprægneret havetræ.

 

Vil du selv bygge en pergola? Vi leverer pergolatræ i hele Danmark (dog kun til øer, der er brofaste). Bestil forskellige tykkelser (fra 7x7 til 20x20 cm) og længder (op til 5 meter!) af træpæle, lægter og flere typer havebjælker til gode priser. Ud over hårdttræ og imprægneret havetræ til udendørs brug leverer vi også jernbeslag til montering af din pergola. Vælg mellem 90 graders vinkelforbindere, TORX 4 x 50 mm skruer og flere andre monteringsmaterialer.

Lav din egen pergola

Vi er selv tilhængere af en pergola i haven, og det er relativt nemt at bygge den selv.

Hvad angår færdige Pergola hjørneelementer, lister vi her forskellene pr. mærke.

Vi leverer vores 90 graders stålhjørner i forskellige mærker og farver i sort og galvaniseret stål. For hvert mærke angiver vi den stolpe og bjælketykkelse, som de er velegnede til.

  • Wovar Black: altid pr. 2 stk. med monteringsmaterialer, også gulv- og vægholdervariant.
  • Wovar Galvaniseret stål: Bestselleren, i 7x7, 9x9 og 12x12 cm i 4 varianter, leveres uden fastgørelsesmateriale.
  • Fesca Black: i 12x12 og 15x15 cm, leveres uden skruer eller bolte.
  • Nesling, luksuriøse hjørnestykker i rustfrit stål, altid pakket pr. 2 stk., fleksible i størrelserne.


Bemærk venligst, at vi anbefaler, at en tyndere pæl, f.eks. 115x115 mm, ikke placeres i en 120x120 mm pergolaholder, da du så får for meget hulrum, hvilket ikke ser pænt ud.

Du kan eventuelt kombinere pergolahjørnestykker af samme tykkelse fra forskellige mærker, men vi anbefaler ikke dette, da det er mindre attraktivt rent optisk. Du kan dog kombinere gulvelementer fra ét mærke med hjørneelementer fra andre mærker, da disse er ved jorden, og derfor er forskellen i finish ikke noget, man bemærker.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark