Filtre:

Overdækninger med sadeltag

Ønsker du at bygge en luksus veranda med et spidst tag? Oplev vores fantastiske terrasseoverdækninger i Douglas-lærketræ med sadeltag eller vælg vores prisvenlige imprægnerede overdækninger med skråtag. Forlæng dine aftener i det fri under din terrasseoverdækning. Se også siden overdækninger med fladt tag, træpavilloner med pyramidetag eller vores trendy shelters. Ønsker du en overdækning med opbevaringsplads? Så se siden Havehuse med sadeltag.

 

Et træterrassetag med et saddeltag eller pyramidetag har større virkning end et fladt tag. Desuden vil du ikke blive generet af vand, der står på dit flade tag. Det er også praktisk, at du kan bygge et loftsrum i tagryggen, hvis du ønsker det. Hvis du ønsker at købe en overdækning af træ med sadeltag, kan du se vores praktiske checkliste:

  • Valg af træsort. Imprægneret træ er normalt billigere. Douglas-lærketræ har en varm udstråling.
  • Vær opmærksom på forskellen mellem savet (lidt groft) og glathøvlet træ.
  • Overvej en overdækning med sadeltag og opbevaringrum. Praktisk til dine haveredskaber og havehynder. Se da kategorien Havehuse med sadeltag.
  • Se per produkt, om tagbeklædning er inkluderet.
  • Vi anbefaler altid at bestille tagrender og betonstolpefødder sammen med din ordre.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark