mFLOR

A-mærket mFLOR skiller sig ud på markedet for PVC-gulve ved at levere højkvalitetsgulve af høj kvalitet og miljømæssigt ansvarlige gulve. På det relativt nye PVC-marked er der stadig mange mærker, der leverer PVC-gulve med farlige stoffer eller af dårlig kvalitet. Det er et tilbagevendende problem med mange PVC-mærker, at det øverste lag løsner sig i sollys. Med et PVC-gulv fra mFLOR er du sikret et stærkt og holdbart gulv, som du kan have glæde af i mange år. 

mFLOR bruger f.eks. kun råmaterialer med lave kemiske emissioner for at minimere eksponeringen for kemiske komponenter. Ved kun at bruge ren PVC er gulvene i mFLOR formstabile. Med et mFLOR PVC-gulv behøver du ikke at frygte for giftige stoffer eller for at slidlaget løsner sig eller buler ud. Ved at sikre denne kvalitet kan der gives en garanti på op til 15 år på disse PVC-gulve!

Populære mFLOR PVC-gulve

De smukke designs fra mFLOR er så naturtro, at det er svært at skelne PVC-gulvet fra et trægulv. mFLOR bruger de nyeste teknikker til at trykke det øverste lag. Det er næsten ingen PVC-strimler ens. Desuden er der en håndgribelig træstruktur i den forarbejdede PVC, som er lig med printlaget. Dette resulterer i et gulv, der ikke kan skelnes fra et ægte parketgulv, bortset fra materialet. Parva Parquet og Parva Plus sildebensgulve af PVC-gulve fra mFLOR er meget populære. Desuden kan mFLOR-gulvene anvendes i vådområder som f.eks. køkkener og endda badeværelser. PVC-gulve i mFLOR reducerer også støjen fra gangen, og de er nemme at rengøre.

Hos Gadero sælger vi hele udvalget af gulve fra mFLOR. Der er mange forskellige designs til rådighed, og der er et udvalg af smalle sildebenede PVC-planker, ekstra brede PVC-strimler og XXL PVC-gulvbrædder.

mFLOR PVC vloeren A-merk stroken