Meister Laminat, Parket, PVC

Mærket Meister er en del af den tyske virksomhed MeisterWerke. Med dette innovative mærke for laminat-, parket- og PVC-gulve er målet at producere gulve af højeste kvalitet. Alle Meister-produkter produceres også i Tyskland. Meister tilbyder bl.a. slidstærke lamel- og sildebensparketgulve med livstidsgaranti. Derudover er der også den innovative Meister Lindura Woodpowder-serie. Denne efterkommer af parketgulvet med innovativ Wood-Powder-teknologi blev udviklet af Meister selv og er blevet en uundværlig del af parketverdenen.

Derudover lancerede Meister også en laminatserie for et par år siden. Dette laminat i A-kvalitet er udstyret med brugerklasse 32 og kan derfor bruges i alle husets rum. Desuden er det også muligt at bruge dette Meister-laminat til kommercielle formål. Ud over dette laminatsortiment tilbyder Meister også Silent Touch-gulve. Dette er en variant af PVC, men disse Meister-gulve er PVC-fri og lette at lægge takket være et multikliks-installationssystem. Dette Silent Touch-gulv fra Meister vandt "Interior Innovation Award" i 2015.

Populære Meister-gulve

Ved at tilbyde et komplet sortiment af gulvbelægninger med tilbehør som f.eks. fodpaneler og belysning har Meister til formål at levere en komplet løsning til gulve, vægge og lofter. Takket være MasterClic Plus-installationssystemet er det meget nemt at lægge disse gulvbrædder. Gulvlageret Gadero leverer alle disse tyskproducerede Meister-gulve gratis til din dør. 

Meister Lindura
Ud over standardparketgulvene fra Meister har dette innovative gulvmærke også sin egen Lindura-parketlinje i sortimentet. Denne serie af træparketgulve består af forskellige karakteristiske gulve med lærk- og egetræsoverflader. Disse øverste lag er forstærket med Wood-Powder-teknologien, der er udviklet af Meister. Dette forstærker parketten med træpulver og fastgør den til et HDF-mellemlag. Tilsammen gør dette Meister Lindura-parket til et meget stærkt gulv med 20 års garanti. De smukke planker i slotsformat giver ethvert hjem en landlig atmosfære. Læs tips og vejledning til lægning af flerlagsparket her.

Meister Silent-Touch
Med Silent-touch-gulvene fra Meister har A-mærket udviklet et PVC-frit vinylgulv med alle PVC's fordele. Med disse smukke designs er der blevet produceret et sundere alternativ til PVC-gulve. Mens de fleste PVC-gulve produceres i Kina med blødgøringsmidler og giftige stoffer, produceres Meister Silent Touch-gulve "PVC-rene" og under streng kvalitetskontrol i Tyskland. DD 300-gulvene, som har 20 års producentgaranti, er fleksible, lydabsorberende og fodvarme ligesom PVC. Med Silent Touch-gulvet giver Meister en sund PVC, som også er let at lægge. Den praktiske klikforbindelse gør det muligt for enhver gør-det-selv-mand at lægge dette Meister Silent Touch-gulv. 

Meister Laminat
Med det smukke laminat i trædesign har Meister et produkt af høj kvalitet i sit sortiment. De tysk fremstillede laminatlister har en anvendelsesklasse på 32 og kan derfor anvendes overalt. Desuden er disse laminatgulve med "Blue Angel"-mærket også særdeles miljøvenlige. Dette laminat kan også lægges over gulvvarme. Det er ekstremt nemt at lægge dette laminat takket være MasterClic Plus fra Meister.