Megawood komposit terrassebrædder

Megawood er markedsleder i Tyskland med kompositbelægning af høj kvalitet til terrasser. Megawood producerer kompositbrædder i A-kvalitet af 100 % massivt WPC-plast (60 % træ, 40 % plast) i Tyskland. Megawood giver også 10 års garanti til sine kunder, selv om monteringsvejledningen skal følges. Megawood-brædderne er af meget høj kvalitet og helt solide. 

Farvevariation og farvemodning
Med hensyn til farvevariationer bruger Megawood naturlige nuancer i sit sortiment af kompositbrædder, så brædderne smelter problemfrit ind i havens omgivelser. Populære farver i Megawood er Basalt Grey, Slate Grey, Natural Brown, Lava Brown og Nut Brown. 

Da materialet består af en kombination af træ og plast, sker der en farvemodning, som er bestemt af den naturlige komponent "træ". De forskellige farvers modningsproces foregår i 3 faser, som resulterer i en endelig farve efter ca. 4-6 måneder. Nedenfor finder du en oversigt over farveudviklingen for de forskellige typer gulvbrædder og farver. 

Vedligeholdelse
WPC er ikke vedligeholdelsesfrit, men kræver kun lidt vedligeholdelse. Regelmæssig vedligeholdelse af Megawood terrassebrædder sikrer en længere levetid og forhindrer ophobning af organiske stoffer som f.eks. alger. Vi anbefaler, at du fejer dine Megawood-brædder regelmæssigt for at forhindre, at løst snavs sætter sig fast på materialet. Derudover bør du rengøre hele terrassen grundigt mindst to gange om året ved at skylle den med klart vand fra hanen og børste den med en fast børste eller skrubber. Bemærk venligst! En grundig skylning af terrassen er kun mulig ved en udetemperatur på mindst 15 grader.

Et godt valg
Hvis du er på udkig efter tysk soliditet, bør du helt sikkert tage et kig på de Megawood terrassebrædder, der tilbydes. Houthandel Gadero er officiel forhandler. Vælg mellem forskellige overfladeprofiler, f.eks. børsteformet struktur, riller eller finkornet belægning. Brædderne kan monteres med de usynlige clips.

Se udvalget af Megawood kompositbrædder på vores separate side om kompositbrædder.

Populære Megawood kompositbrædder