Lugarde

Lugarde er en familievirksomhed, som har fremstillet bjælkehytter og sommerhuse siden 1978. Tilpasning er Lugardes specialitet; mens andre leverandører ofte sælger standardstørrelser, har Lugarde mulighed for at designe og fremstille dit bjælkehus eller sommerhus efter mål.

Beregn dit sommerhus
Log Cabin Calculator tilbyder en løsning! I en praktisk konfigurator kan du vælge den ønskede model af sommerhus og tilpasse den til dine egne mål. Og.... Der opkræves ingen ekstra omkostninger for specialarbejde!

Bjælkehytte efter mål
Bjælkehytter og sommerhuse fra Lugarde leveres som standard med mange ekstraudstyr som f.eks. træklister, termoruder og fundamentsbjælker, der er imprægneret under kedeltryk. Alle disse muligheder er inkluderet i prisen. Ud over disse standardmuligheder kan dit sommerhus udvides med mange andre muligheder, f.eks. glasvægge, isolering eller gulve.

Bjælkehytte eller sommerhus i A-kvalitet
Med et Lugarde-sommerhus er du sikker på, at du køber en bygning af A-kvalitet. Alt det træ, der anvendes i vores sommerhuse, er blevet tørret i tørrerum, hvilket gør træet mere stabilt og mindre tilbøjeligt til at svinde og svulme. Det er ikke underligt, at Lugarde giver 5 års garanti på sine bjælkehytter og sommerhuse.

Gadero er en officiel forhandler af Lugarde, se vores praktiske værktøj til at sammensætte dit eget sommerhus.