Filtre:

LED-juletræer fra Fairybell

Juletræ til flagstang fra Fairybell

Vil du købe et Fairybell juletræ til flagstang? Gadero er officiel forhandler af det patenterede mærke Fairybell juletræer til flagstang. Uanset om du er på udkig efter flagstangbelysning på 3, 4, 6, 8, 10 eller 12 meter, finder du et flagstangjuletræ i alle varianter og størrelser med tusindvis af LED-lys. Ud over julebelysning med stang (der leveres med delelig aluminiumsstang) finder du også LED-juletræer uden stang, der passer til eksisterende flagstænger i haven eller ved en virksomhed. 

Fairybell-tilbud

Du får en gratis Fairybell-forlængerledning på 10 meter til en værdi af 100 kr., når du køber et LED-juletræ fra Fairybell (så længe lager haves). Find her i kategorien de skarpeste Fairybell-tilbud til billige priser til jul 2022.

Hvad er en Fairybell

Det gennemtænkte og patenterede Fairybell-koncept tilbyder et unikt og enkelt LED-juletræ til flagstang med en fantastisk effekt. Takket være det smarte design kan du hejse et Fairybell LED-juletræ op i en flagstang i haven eller ved din virksomhed på ingen tid. Det patenterede net af LED-lys med varmt hvidt lys skaber en magisk lyseffekt og dermed et stemningsfuldt juletræ omkring din flagstang. Fairybell's unikke flagstangsbelysning skaber en festlig julestemning og er velegnet til både udendørs og indendørs brug. Takket være det gennemtænkte system kan du sætte et smukt oplyst flagstangs-juletræ op på ingen tid. Fairybell julebelysning til flagstang fås i flere designs og størrelser fra 3, 4, 6, 8, 10 og helt op til 12 meters højde. Der er forskelligt antal lys pr. type og længde. Fairybell juletræer med LED-lys med hvide nuancer sikrer et endnu smukkere og flot oplyst juletræ. Disse hyggelige flagstangslamper med LED-lys i farven varm hvid er nu tilgængelige hos Gadero.

Fairybell flagstangsjuletræ med mast

Har du ingen flagstang i din have, men vil du gerne have den flotte belysning? Gadero leverer flagstangsjuletræer i 3 og 4 meter som standard inklusive en delelig stang i aluminium i morderne sort farve. Stangen omfatter en bundpæl, en topstang og midterstykker som er nemme at klikke sammen. Således kan du placere et Fairybell juletræ i din have uden brug af eksisterende flagstang.

Fairybell flagstangsjuletræ uden mast

Har du allerede en flagstang i din have eller ved din virksomhed? Gadero leverer juletræer med LED-lys uden mast til flagstænger på 6, 8, 10 og endda 12 meter høje flagstænger. Disse flagstangs-juletræer leveres som standard uden mast og kan hurtigt hejses op i eksisterende flagstænger. Bestil dit unikke og patenterede Fairybell juletræ til flagstang med 2000 LED-lys online her og få et ægte blikfang med masser af julestemning til dit hjem.

Hvorfor vælge et Fairybell flagstangsjuletræ?

Fairybell fremstiller sine LED-juletræer til flagstænger af de bedste materialer fra Europa. Kvalitet og innovation er bogstaveligt og billedligt talt af største betydning hos Fairybell! Alle materialer og LED-flagstangslamper er af bedste kvalitet og 100 % vandtætte, så du kan nyde et oplyst flagstangs-juletræ i mange år. Takket være det smarte og unikke system fylder materialerne også meget lidt. Alle juletræer med LED-flagstangslamper leveres som standard med en vejrbestandig 31 Volt transformer med en IP-klassificering på IP44 (stænktæt), hvilket gør dem modstandsdygtige over for ydre vejrpåvirkninger. Desuden er alle produkter designet og fremstillet i Holland. Kort sagt, håndværk og Made in Holland! Ønsker du at fortryller juletiden? Så vælg Fairybell belysning til din flagstang.

Hvad er fordelene ved et Fairybell flagstangsjuletræ?
Ud over topkvalitet har et Fairybell-juletræ med flagstangbelysning mange fordele i forhold til billigere varianter eller et traditionelt ægte eller kunstigt juletræ. Nedenfor kan du læse om fordelene ved et juletræ med flagstang.

Let og hurtigt at sætte op - Takket være det smarte Fairybell-system kan du ikke kun sætte en flot oplyst flagstang op på ingen tid, men du kan også hurtigt afmontere den. I gennemsnit kan et juletræ med flagstang opstilles på 15 minutter. Hvis du allerede har en flagstang i din have, skal du blot bestille flagstangsbelysning uden masten. Har du ikke en flagstang? Så skal du blot bestille Fairybell julelys inklusive stang med metalbundpæl. Vil du gerne opnå julestemning i din have på en hurtig og nem måde? Så er Fairybell julelys perfekt til dig. Med flagstangsjuletræet med LED-lys kan du nemt og hurtigt forvandle udendørsarealet til et sandt juleshow.

Lavt energiforbrug - Er du nysgerrig på Fairybell's strømforbrug? Takket være de energieffektive LED-lamper er strømforbruget for hver flagstangslampe meget lavt, uanset antallet af lamper. Næsten alle produkterne har derfor energimærke A eller A+. Et smart stik med timerfunktion kan også placeres mellem transformeren til intelligent julelys.

Intet værktøj nødvendigt - For at opsætte et flagstangsbelyst juletræ behøver du i princippet ikke noget særligt værktøj takket være Fairybell's gennemtænkte system. Du får praktisk flagstangtilbehør med hver LED-flagstangslampe i varm hvid farve til indendørs og udendørs brug til hurtig opsætning. Det eneste værktøj, der er nyttigt, når du sætter en flagstang op med julelys, er en (gummi)hammer. Du bruger den til at placere pløkkerne og om nødvendigt til at sætte jordpælen i jorden til et flagstang juletræ med delbar stang.

Kan placeres hvor som helst - Fairybell flagstangsbelysning kan placeres hvor som helst. Til eksisterende flagstænger på 6, 8, 10 eller 12 meter tilbyder Fairybell et LED-juletræssystem. Flagstangjuletræer på 3 og 4 meter leveres inklusive delbare flagstænger i aluminium i den moderne sorte farve. Til forskellige Fairybell flagstangs-juletræer fås delbare flagstænger i aluminium, så du også nemt kan placere et Fairybell LED-juletræ i din have uden brug af en eksisterende flagstang. Det eneste, du behøver, er lidt plads i din have.

Sikker - Da hver juletræsbelysning er udstyret med energieffektive LED-lys med lav spænding, er den 100 % sikker at bruge.

Garanti - Som tidligere nævnt har kvalitet blandt andet høj prioritet hos Fairybell. Vil du købe et juletræ med flagstang? Hos Fairybell får du flagstang julebelysning af den bedste kvalitet. Fordi Fairybell ikke kun tilbyder kvalitet, men også ønsker at garantere den, får du altid 3 års garanti på en flagstangslampe.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark