Kunstigt juletræ Wassenaar højde 300 cm, diameter 180 cm, 3336 grene

KEMA

Produktnummer: LO69019-300   |   Inkluderer robust fod og opbevaringsboks

5 stk. på lager 2-3 ugers leveringstid

6.461,00 per stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Juledekoration
Opbevaringspose
Sammensætning Luk
 • 6.461,00 Standardprodukt Kunstigt juletræ Wassenaar højde 300 cm, diameter 180 cm, 3336 grene
 • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
 • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Kunstigt juletræ Wassenaar højde 300 cm, diameter 180 cm, 3336 grene

 • Naturligt udseende
 • Hurtig at samle og afmontere
 • Med færdigmonteret LED-belysning
 • Inkluderer robust fod og opbevaringsboks
 • Yderligere forankring er påkrævet til udendørs brug

Kunstigt juletræ Wassenaar højde 300 cm, diameter 180 cm, 3336 grene

Bemærk venligst, at denne tekst er blevet automatisk oversat. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produktet

Leder du efter et naturtro kunstigt juletræ, som næsten ikke kan skelnes fra det ægte træ? Så har du brug for det kunstige juletræ fra Wassenaar. Takket være den nyeste teknologi er grenene lavet af både PE og PVC og ligner den ægte vare. Dette giver en unik gren, der er smukt fyldig, og grenene er sprøjtet i en lysere farve i enderne. 

Wassenaar-juletræet er meget populært på kontoret eller i et indkøbscenter. Det skyldes, at de 3336 grene på dette 300 cm høje træ er brandhæmmende behandlet, hvilket gør det til et meget sikkert kunstigt juletræ. Desuden har dette juletræ et meget luksuriøst udseende. Takket være kombinationen af PE- og PVC-plast kan du næppe se forskel på et ægte juletræ. De mange grene på dette kunstige juletræ giver et fyldigt udseende og giver det et naturligt udseende. Dette kunstige juletræ har en frisk grøn farve, som alle farver af juledekoration kan kombineres smukt med. Udover 300cm tilbyder vi også Wassenaar i 360 og 450cm. 

Opstilling af det kunstige juletræ

Dette 300 cm høje kunstige juletræ Wassenaar består af 3 separate dele: Toppen, midterstykket og bunden. Disse dele er allerede udstyret med grene, så det er ikke nødvendigt at indsætte dem separat, en efter en. Det gør dette kunstige juletræ hurtigt og nemt at sætte op. Du sætter dette kunstige juletræ op ved at placere de enkelte dele oven på hinanden. Grenene falder fint ned gennem den hængselkonstruktion, de er fastgjort til. Du skal bare bøje de små grene i den rigtige form, og så har du et helt kunstigt juletræ. Inkluderer 1000 indbyggede lys!

Ekstra robust base

Stålfoden giver en ekstra stabil base til det kunstige Wassenaar-juletræ. Basen kan forankres i jorden med bolte eller andre stålstifter. Vælg den metode, der passer bedst til din jord. På denne måde er det kunstige juletræ egnet til udendørs brug. Hvis træet står et sted, hvor vinden blæser meget, skal du også forankre det med stålkabler. Hvis der forventes en vindstyrke på over 5, skal træet brydes midlertidigt af eller lægges på siden. 

Kunstigt juletræ med belysning

Et kunstigt juletræ, der ikke kan skelnes fra det ægte træ? Det er dette 300 cm høje kunstige juletræ Wassenaar. På grund af kombinationen af PE/PVC-plast og grenenes uregelmæssige struktur ligner dette kunstige juletræ det ægte træ. Forskellen er, at du ikke selv behøver at hænge lysene op, da lyskablet allerede er monteret i træet og pænt fordelt over grenene. Du slipper dermed for den tidskrævende opgave med at hænge lysene op i det kunstige juletræ. Den energieffektive LED-belysning giver et varmt lys og skaber en hyggelig atmosfære. 

LED-belysning med Smart-adapter

Dit kunstige juletræ fra Wassenaar leveres med færdigmonteret LED-belysning og smart adapter. Du kan nemt styre LED-belysningen via en app. Download appen til belysning af kunstige juletræer ved at scanne QR-koden med din telefon eller tablet. Du finder denne kode på både æsken og adapteren. Sæt adapteren i stikkontakten, og tilslut stikkene som angivet. Par derefter appen med det kunstige juletræ via bluetooth, så din enhed bliver fjernbetjeningen til træet.

I appen kan du nemt justere forskellige indstillinger, f.eks. hvor højt eller lavt lyset tændes eller en glimtfunktion. Det er også muligt at indstille en timer. Foretrækker du ikke at bruge en app? Det er ikke noget problem, der er også en knap på adapteren, som giver dig mulighed for at bruge en række muligheder.

Sikker juletræ

Du er på udkig efter et sikkert juletræ, det forstår vi godt, uanset om det er brandsikkert eller ej. De kunstige juletræer, du køber hos Gadero, opfylder de strenge sikkerhedskrav, de falder ind under den såkaldte NEN-EN 71-2 standard. Det betyder, at træet bl.a. testes for dets mekaniske og fysiske egenskaber og brandbarhed. Juletræet er brandhæmmende og sikkert til brug sammen med børn. Efter anmodning sender vi dig den tekniske rapport via e-mail. Desuden er de elektriske dele KEMA-godkendt og har en CE-mærkning.

 • Brandhæmmende juletræ
 • Ekstra stor solid stålbase
 • Overholder standarden NEN-EN 71-2
 • Kunstigt juletræ med opbevaringsboks

Dette færdige kunstige juletræ leveres med udtrækkelig base, manual og praktisk opbevaringsboks. Med denne opbevaringsboks kan du nemt opbevare dit kunstige juletræ på loftet eller i garagen, når julen er forbi. Leveres i 2 kasser, der måler ca. 138x45x43 cm og 138x38x32 cm.

De medfølgende opbevaringsbokse holder normalt kun nogle få år. Nu har du mulighed for at bestille robuste opbevaringsposer. Disse tasker lukkes med lynlås og har 2 håndtag. Det gør det nemt at opbevare dit kunstige juletræ. Hvis du bestiller disse poser, får du 2 store poser (120x49 cm) og 1 almindelig pose med Wassenaar 300 cm kunstigt juletræ. 

Pyntning af et kunstigt juletræ

Leder du også efter et sæt til at pynte dit juletræ med guirlander, lys og selvfølgelig kugler? Så er Gadero det rette sted at være. Bestil en 123-delt dekorationspakke (inklusive ophængskroge), og vælg mellem rød, guld eller sølv. Pakken indeholder store, brudsikre kugler med en diameter på 10 cm, snefnug og dekoration i tråd (kugler, kegler og løgformer) i din ønskede farve. Du får smukke dekorationer, der gør dit juletræ smukt dekoreret. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Stort kunstigt juletræ, der ser ægte ud Kunstigt juletræ Wassenaar højde 300 cm, diameter 180 cm, 3336 grene KEMA   |   Inkluderer robust fod og opbevaringsboks
6.461,00 per stk. inkl. moms