Kunstigt juletræ Amsterdam med LED -belysning Smart Adapter, højde 500 cm lys 1700 stykker 8836 grene

KEMA

Produktnummer: LO69000-500   |   Ekstra stort kunstigt juletræ 5 meter   |   Med diskret grøn snor

For øjeblikket ikke tilgængelig Leveres fra november

9.065,00 per stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Juledekoration
Opbevaringspose
Sammensætning Luk
 • 9.065,00 Standardprodukt Kunstigt juletræ Amsterdam med LED -belysning Smart Adapter, højde 500 cm lys 1700 stykker 8836 grene
 • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
 • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Kunstigt juletræ Amsterdam med LED -belysning Smart Adapter, højde 500 cm lys 1700 stykker 8836 grene

 • Ekstra stort kunstigt juletræ 5 meter
 • Præfabrikerede dele, nemt at installere
 • Med indbygget varmt hvidt LED-lys
 • Med diskret grøn snor
 • Yderligere forankring er påkrævet til udendørs brug

Kunstigt juletræ Amsterdam med LED -belysning Smart Adapter, højde 500 cm lys 1700 stykker 8836 grene

Bemærk venligst, at denne tekst er blevet automatisk oversat. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produktet.

Vil du gå helt ud med et stort kunstigt juletræ på 5 meter? Dette kunstige juletræ er populært blandt skoler, virksomheder og institutioner, der ønsker et ekstra stort, brandsikkert kunstigt juletræ med indbygget LED-lys. De, der ønsker et ekstra stort kunstigt juletræ på 5 meter hurtigt og uden besvær, vælger Amsterdams kunstige juletræ med 1700 indbyggede LED-lys.

Dette meget komplette julekunsttræ er ikke mindre end 5 meter højt og ca. 230 cm i diameter. Vi leverer dette kunstige juletræ UDEN leveringsomkostninger til denne pris. Bestil dette færdiglavede kunstige træ nu til den bedste pris hos Gadero. For dem, der ønsker at købe et kunstigt juletræ, der er meget tæt, har mange naturlige grene (8836 grene af PVC /PE materiale) og med et moderne udseende, kan dette store 500 cm kunstige træ med lys varmt anbefales.

LED-lys med Smart-adapter

Dit kunstige Amsterdam-juletræ leveres med færdigmonteret LED-belysning og smart adapter. Du kan nemt styre LED-lysene via en app. Download appen til belysning af kunstige juletræer ved at scanne QR-koden med din telefon eller tablet. Du finder denne kode på både æsken og adapteren. Sæt adapteren i stikkontakten, og tilslut stikkene som angivet. Derefter skal du parre appen med det kunstige juletræ via bluetooth.

I appen kan du nemt justere forskellige indstillinger, f.eks. hvor højt eller lavt lyset tændes eller en glimtfunktion. Det er også muligt at indstille en timer. Vil du helst ikke bruge en app? Det er ikke noget problem, der er også en knap på adapteren, som giver dig mulighed for at bruge en række muligheder.

Kunstigt juletræ med faste lys

De allerede indbyggede LED-lamper har en grøn ledning og er derfor diskrete. Lygterne leveres også med IP44-stik, så de er også velegnede til udendørs brug (op til vindstyrke 4). Det kunstige juletræ Amsterdam med en højde på 5 meter har ikke mindre end 1700 forudinstallerede LED-lys. Så du slipper for besværet med at hænge og fordele julelysene pænt i dit kunstige træ. Dette kunstige juletræ er også udstyret med den nyeste LED-teknologi med varmt hvide LED-lys! De holdbare nålebestandige grene på dette kunstige juletræ Amsterdam har en flot grøn farve og passer godt sammen med alle farver af juledekoration.

Samling af det kunstige juletræ

På grund af sin længde leveres dette 5 meter lange kunstige juletræ med et ekstra stort glidende stativ, en vejledning og praktiske opbevaringskasser. Det kunstige juletræ består af flere enkeltdele og er let at (af)samle. Når de præfabrikerede dele er samlet, falder grenene automatisk på plads. For at folde grenene korrekt ud, skal du starte nederst på stammen og arbejde dig op til toppen af det kunstige juletræ. De nederste grene på dette 500 cm lange kunstige juletræ kan også foldes ud enkeltvis, så du får et smukt fyldigt træ.

Ekstra robust base

Stålfoden giver en ekstra stabil base for Amsterdams kunstige juletræ. Basen kan forankres i jorden med bolte eller andre stålstifter. Vælg den metode, der passer bedst til din jord. På denne måde er det kunstige juletræ egnet til udendørs brug. Hvis træet står et sted, hvor vinden blæser meget, skal du også forankre det med stålkabler. Hvis vinden forventes at overstige vindstyrke 5, skal træet brækkes midlertidigt af eller lægges på siden. 

Sikker juletræ til kontoret

Vi forstår, at du er på udkig efter et sikkert juletræ, uanset om det er brandsikkert eller ej. De kunstige juletræer, du køber hos Gadero, opfylder de strenge sikkerhedskrav, de falder ind under den såkaldte NEN-EN 71-2 standard. Det betyder, at træet bl.a. testes for dets mekaniske og fysiske egenskaber og brandbarhed. Juletræet er brandhæmmende og sikkert til brug sammen med børn. Efter anmodning sender vi dig den tekniske rapport via e-mail. Desuden er de elektriske dele KEMA-godkendt og har en CE-mærkning.

 • Brandhæmmende juletræ
 • Ekstra stor solid stålbase
 • Overholder standarden NEN-EN 71-2

Dette 5 meter lange brandhæmmende træ er velegnet til både virksomheder, skoler og myndigheder. Dette kunstige juletræ med LED-belysning fås også i de særlige højder 300, 360 og 400 cm. Dette store kunstige træ med indbygget LED-belysning er populært blandt institutioner med høje rum eller indgange. Disse ekstra store kunstige juletræer er godkendt med henblik på brandsikkerhed. 

Fordele ved kunstigt juletræ Amsterdam 500 cm:

 • Med praktisk opbevaringsboks (4 stk.) (boksene måler ca. 178x56x46 cm (1x), 138x40x38 cm (2x), 132x36x37 cm (1x)))
 • Ledningslængde 300 cm
 • Diskret snor i træets farve
 • Hurtig at placere, du skal blot stable et par dele på hinanden

Inkluderer Smart varm hvide LED-pærer, hvis en pære skulle gå i stykker, vil de andre stadig være tændt!

De medfølgende opbevaringsbokse holder normalt kun nogle få år. Nu har du mulighed for at bestille robuste opbevaringsposer med dem. Disse tasker lukkes med lynlås og har 2 håndtag. Det gør det nemt at opbevare dit kunstige juletræ. Hvis du bestiller disse poser, får du 4 store poser (120x49 cm) og 1 almindelig pose (120x43 cm) sammen med Amsterdam 500 cm kunstigt juletræ. 

Pyntning af dit kunstige juletræ

Det er nemt at vælge den rigtige dekoration til dit 500 cm kunstige juletræ hos Gadero. Du vælger den farve, du ønsker, og vi leverer en komplet pakke med juledekorationer i plast (brudsikker). Denne 331-delt juletræspynt er specielt udvalgt til at passe til dette kunstige juletræ. Du får store julekugler på 10 og 12 cm. Vi leverer også dekorationer, ophængskroge og opbevaringsposer. Bestil denne meget komplette pakke med de ekstra muligheder!

Vil du gerne se andre 500 cm kunstige juletræer? Vi tilbyder endnu flere store kunstige juletræer på vores hjemmeside. 


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
PE en PVC grene Stort kunstigt juletræ Amsterdam Kunstigt juletræ Amsterdam med LED -belysning Smart Adapter, højde 500 cm lys 1700 stykker 8836 grene KEMA   |   Ekstra stort kunstigt juletræ 5 meter   |   Med diskret grøn snor
9.065,00 per stk. inkl. moms