Filtre:

Hestestalde i træ

Leder du efter en stald til din hest eller pony? Vi kan levere forskellige præfabrikerede hestestalde i træ med solide vægge med 50 mm tykkelse og praktiske dobbelte stalddøre. Vælg mellem forskellige størrelser hestestalde eller læskure til heste. Vi leverer disse byg selv-hestestalde hjem til dig i hele Danmark, dog kun brofaster øer (ellers nærmeste havn). Vælg mellem en præfabrikeret stald i træ til 1 hest eller en stald med dobbelt boks til 2 heste samt opbevaringsrum til hø, halm og redskaber. Vil du selv sammensætte en hestestald? Det kan du gøre med vores staldboksprofiler. 

Opstil altid din hestestald på et solidt betongulv og glem ikke fundamentbjælker, helst af hårdttræ, og placér dem ikke under staldboksens vægge. Kombinér med låger/boksdøre og indhegning for at gøre din hestefold eller -mark komplet.

Når du bygger en hestestald i træ, er det vigtigt, at træet er velbehandlet. Undgå at din hest gnaver i træet og bliver syg. Brug også staldmåtter i hesteboksene. Træhesteboksene kan også bestilles imprægneret med 2 lag coating for optimal beskyttelse af træet.

 

 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark