Klager

Vi forsøger at håndtere og levere din ordre med omhu. Hvis der alligevel skulle opstå en klage, bedes du give os besked. Vores serviceafdeling tager alle klagesager alvorligt. Du vil modtage et udførligt svar fra os senest inden for 7 arbejdsdage. Se altid vores serviceformular.

Træets egenskaber
Online træhandel Gadero er 100% engageret i at leve op til vores slogan: Udendørs nydelse, inden for rækkevidde. Gadero er derfor begejstret for træ, men vi ved også, at træ har en række naturlige egenskaber, som ikke kan ignoreres. Træ er stærkt, let og nemt at bearbejde, men det har en naturlig karakter.

Selv om vi kun køber træ af A-kvalitet og har en høj omsætningshastighed, anbefaler vi, at du først læser om de naturlige egenskaber ved træ, som er acceptable/normale. Her kan du også finde nogle nyttige tips til at løse almindelige problemer. Vi kan ikke behandle reklamationer, som baserer sig på træets naturlige egenskaber.

Beskadigelse
Er din ordre blevet leveret, men er beskadiget? Du bedes tage billeder af skaden så hurtigt som muligt og vedlægge dem i serviceformularen. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt for at finde en passende fælles løsning. Hvis du vil i gang - f.eks. i weekenden - kan du gemme dit beskadigede bræt til sidst eller bruge det til at save i, hvis det er muligt.

Kontroller de indgående varer, før arbejdet påbegyndes. Hvis der er blevet leveret beskadigede eller forkerte varer, skal du anmelde dette inden opsætningen. En klage, der indgives under eller efter varerne er taget i brug, vil ikke kunne løses på passende vis. Gadero er ikke ansvarlig for skader, der skyldes forhold, som kunne have været undgået ved forudgående kontrol.

Ufuldstændig ordre
Er din bestilling leveret, men ufuldstændig? Vi tager billeder af vores ordrer for at kontrollere, hvad du skulle have modtaget. Er det metalvarer eller andet småt materiale? Normalt ligger det "gemt væk" nederst i midten af pakken mellem andre større produkter. Gennemgå først hele pakken, og stabl den om nødvendigt. I nogle tilfælde sendes metalvarer/mindre varer som søm og skruer seperat med posten. Kontakt os, hvis du heller ikke kan finde det manglende produkt her. I så fald finder vi sammen med dig en passende fælles løsning.