Karibu haveskure og carporte

Karibu er en tysk producent af havehuse, carporte og overdækninger. Karibu har et fremragende navn, når det gælder kvalitet. Houthandel Gadero er officiel forhandler af Karibu bjælkehytter, træcarporte osv.

Karibu Holztechnik sommerhus
Karibu Holztechnik fra Bremen i Tyskland blev grundlagt i 1993. Virksomheden har ca. 200 ansatte og en omsætning på over 35 millioner. Ud over ubehandlede trækonstruktioner har Karibu også leveret sommerhuse i farver.

Karabus bjælkehytter, sommerhuse og shelters er kendt for deres A-kvalitet, og det bliver tydeligt i hele processen fra planke til bjælkehyttepakke på dit dørtrin.

Bjælkehytte, overdækning eller carport i A-kvalitet
Det træ, der udvælges til dit haveprojekt, kontrolleres for knaster og andre uregelmæssigheder. Hvis et bræt har for mange knaster og uregelmæssigheder, bliver det savet i mindre brædder. På denne måde er der et minimalt tab af træ, hvilket ikke kun er effektivt, men også bæredygtigt!

Når du har valgt træet til din bjælkehytte eller dit sommerhus, sammensættes der en pakke, som igen kontrolleres for kvalitet. Men også hvilke dele der skal med i pakken kontrolleres dobbelt. Karabus bjælkehyttepakke stables så effektivt som muligt af Karabus medarbejdere, hvilket sparer på transport og dermed omkostninger.

Karibu tilbyder en omfattende kollektion af bjælkehuse, bjælkehytter, træhytter og carporte, som fås i mange forskellige vægtykkelser fra 14 mm til helt op til 70 mm. Derudover tilbyder Karibu et udvalg fra budget til høj kvalitet, der falder ind i Eco-serien (kompakte løsninger), Classic-serien (smarte løsninger) og Premium-serien (høj kvalitet ned til mindste detalje). Alle Karibu-produkter fås i mange versioner og forskellige størrelser med mulighed for at bestille alle mulige ekstraudstyr såsom tagdækning, trægulve, tagrender og overdækninger med lukkede vægge. 

Karibu sauna
Med en Karibu sauna bringer du wellness ind i din egen have. Du kan vælge mellem de populære tøndesaunaer eller et saunahus. I saunaerne kan du vælge mellem en sauna med et forrum, som f.eks. Tonsauna 3, der er praktisk til at skifte tøj, eller en hytte uden forrum, som f.eks. saunahuset Torge. For saunahuse i træ kan du vælge at få malet ydersiden. Saunahuse af træ er ikke behandlet indvendigt. Du kan få flere tips om køb af din sauna i vores blog.

Karibu malingssystem
Grundlaget for alle Karabus produkter består af udvalgt ubehandlet gran- og fyrretræ af høj kvalitet fra de nordeuropæiske skove. Ud over sommerhuse, carporte og pavilloner af ubehandlet træ tilbyder Karibu også et udvalgt sortiment af f.eks. malede sommerhuse. Når du vælger disse malede sommerhuse, vælger du også 100% træbeskyttelse til dit sommerhus. Det specielle Karibu-målingssystem beskytter træet mod vejrlig og giver maksimal UV-beskyttelse. Træet er grundet og malet af Karibu for at opnå en perfekt finish. De malinger, som Karibu anvender, er også miljøvenlige og indeholder ingen opløsningsmidler eller problematiske stoffer. Til forskellige sommerhuse kan du vælge moderne farver, herunder terragrå, silkegrå og sandbeige. 

Transport fra Karibu til kunden
Allerede inden fragtmanden henter dit sommerhus i Karibu, kontakter han dig for at aftale en tid. Du får normalt et valg af 3 dage, som leveringen kan planlægges på. På den måde er du informeret om leveringen, og du kan sikre dig, at der er nogen til stede for at modtage dit sommerhus.

Leveringstid Karibu
Leveringstiden for Karibu er normalt ca. 3 uger. I højsæsonen, fra marts til oktober, skal du regne med en leveringstid på ca. 6-8 uger. Alle Karibu-produkter er specialbestilt og monteret af Karibu i Tyskland, hvilket betyder, at der er lang leveringstid i højsæsonen. Tag venligst hensyn til dette. Karabus leveringstid er i øjeblikket 6 til 8 uger.

Da Karibu transporteres fra Tyskland, skal vi lave en telefonisk aftale om levering. Leveringen finder derfor sted uden for vores almindelige transport. 

Woodfeeling
Ud over den omfattende standardkollektion tilbyder Karibu også et særligt udvalgt udvalg af deres mest populære produkter til det bedste pris-kvalitetsforhold. Denne specielle kollektion med mange tilbud og komplette sparsæt, som nemt kan udvides med mange ekstra muligheder, herunder ryg- og sidevægge, hører til den såkaldte Woodfeeling-kollektion. Populære Woodfeeling-produkter fra Karibu er bl.a. Askola, Retola, Schwandorf og Muhlentrup. 

Nem samling
De fleste varianter af Karibu bjælkehytter, sommerhuse og shelters består af en systempakke. Ingen almindelige bjælkehytteprofiler, men et system med tunge og notbrædder. Din bjælkehytte er supernem at sætte op, og du modtager en klar og meget omfattende monteringsvejledning, som du kan forvente.