Filtre:

Julemarkedsboder

Med en autentisk julebod bliver julemarkedet komplet. Markedsboderne af træ er perfekte til at skabe ægte julestemning. Hos Gadero finder du salgsboder i forskellige størrelser, så du altid kan finde en, der passer til dit julemarked. I tiden op til jul har vi flere juleboder på lager, så vi kan levere hurtigt. Vil du selv bygge en julemarkedsbod? Det kan du sagtens! Brug vores planker af Douglas/lærk. Brug vores julegrønt og julelys til ekstra dekoration.

Køb af julebod

Er du på udkig efter en bod i træ? Hos Gadero finder du et bredt udvalg af julestande, salgskiosker og markedsboder i træ. Ud over traditionelle skandinaviske juleboder af grantræ på 2 x 3 meter med sadeltag finder du også moderne salgsboder med fladt tag i forskellige størrelser.

Markedsboder 1 og 2 fra Karibu er tilgængelige fra midten af oktober 2022. Da de er tilgængelige fra vort eget lager, vil de kunne leveres hurtigt (så længe lager haves). Denne julemarkedsbod i træ fra Woodfeeling-kollektionen fra Karibu leveres komplet med monteringsvejledning og alle nødvendige materialer til montering.

Reservér din julemarkedsbod nu hos Gadero

Vil du gerne modtage til julebod i god tid? Reservér da på forhånd, så du kan være sikker på, at få en bod til dit julemarked 2022. Ønsker du at købe flere juleboder? Kontakt os for at høre om mulighederne og få et skræddersyet tilbud.

Udsmykning af din julemarkedsbod

Leder du efter tips og idéer til at gøre din bod endnu mere julet? At pynte, dekorere og indrette en julebod virker måske ikke som nogen særlig opgave, men et par ting kan gøre en forskel og få din bod til at skille sig ud fra de andre på et travlt julemarked. Her kommer lidt tips til, hvordan du kan pynte og dekorere en julebod:

Juleguirlande - Mange juleboder har et moderne fladt tag eller et sadeltag. På taget af din bod kan du, ud over at hænge produkter op, også hænge lys op. For ekstra julestemning kan du pynte en tagkant med f.eks. en luksus-juleguirlande med LED-lys.

Kunstigt juletræ - Foran eller ved siden af markedsboden er der ofte plads til at placere et juletræ. Placér f.eks. et kunstigt juletræ med LED-lys her.

Fairybell - Vil du virkelig skille dig ud? Overvej da et juletræ til flagstang ved siden af din salgsbod. Se udvalget af julebelysning til flagstang fra det officielle Fairybell-mærke. Fairybell leverer julelys med og uden foldbar stang.

Opbygning af en julebod

Gadero sælger primært præfabrikerede salgsboder. Disse 'færdige' boder er nemme at sætte op og tage ned. Desuden rummer de god plads, så du kan tilbyde dine varer på bedste vis. Mange af vores stande er udstyret med et udhæng. Det vil holde dine varer tørre, hvis der falder regn eller sne. Brugen af naturmaterialer giver boderne en varm udstråling og bidrager med det samme til julestemningen.

 

 

 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark