Interflex bjælkehytte eller sauna hos Gadero, den officielle forhandler

Interflex har leveret bjælkehytter, feriehytter, bjælkehytter, vandrehytter og mange andre typer af træhavehuse i mere end 20 år gennem specialforhandlere, herunder Gadero. Interflex har hovedsæde i Lichtenvoorde (Gelderland) og er kendetegnet ved topkvalitet og pålidelighed kombineret med en Achterhoek-indstilling, der er helt nede på jorden. Alle bjælkehytter, saunaer og andre typer af havehytter af træ fra Interflex er fremstillet af 100 % nordeuropæisk hvidt træ af A-kvalitet. Gadero er en officiel Interflex-forhandler.

Fremragende forhold mellem pris og kvalitet
Interflex tilbyder et omfattende sortiment af sommerhusprodukter, der fås i forskellige størrelser og vægtykkelser fra standard 28 mm til luksus bjælkehytter i 40 mm, 50 mm eller vælg en specialfremstillet bjælkehytte, men altid med god kvalitet til en overkommelig pris. Interflex tilbyder et udvalg af forskellige serier af sommerhuse, herunder Trendline, Mondern og Complete 50'ers. Mange sommerhuse kan leveres som standard eller med mulighed for at tilføje en sideudvidelse og/eller en veranda. 

Interflex tilbyder også mange ekstra muligheder for at fuldende dit sommerhus. Disse omfatter drænbjælker (fundamentsbjælker), gulvpakker (ubehandlede og imprægnerede), komplette tagrender og mange muligheder for tagdækning, herunder EPDM, tagskaller i forskellige farver (standard Straight & Beavertail) og lette Onduvilla tagplader i forskellige standard- og specialfarver. 

Ubehandlede og imprægnerede bjælkehytter (for det meste) på lager
Alle Interflex bjælkehytter leveres ubehandlet i basis. Du har også mulighed for at bestille hvert sommerhus (dyppetimpregneret) i grønt. Interflex leverer ofte alle sommerhuse som standard imprægneret grønt fra lager, hvilket betyder, at der ikke er nogen ekstra leveringstid i forhold til standard leveringstiden på ca. 4-6 uger. 

Ved at bestille dit Interflex-bjælkehus grønimprægneret beskytter du træet mod svampe, insekter og (blåt) træ, men ikke mod vejrliget (regn og sol). Efter 2-3 måneder (når træet har mistet al sin funktion) anbefaler vi, at du behandler dit bjælkehus med en topcoat. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres sommerhuse med gennemsigtig bejdse.

Specialist i belagte bjælkehuse
Interflex er markedsleder inden for levering af belagte bjælkehytter og andre produkter til havehytter. Ved at vælge overfladebehandling køber du en færdigbygget bjælkehytte med god beskyttelse i ca. 2-3 år. Interflex tilbyder mod et tillægsgebyr to forskellige muligheder for overfladebehandling af en bjælkehytte.

Du kan vælge mellem 8 standardfarver og 1 gennemsigtig farve til overfladebehandlingen:

Ral 7011 - Mørkegrå
Ral 9005 - sort
Ral 9010 - hvid
Ral 9001 - cremehvid
Ral 7040 - lysegrå
Ral 6007 - grøn
Ral 5000 - Blå
Svensk rød
Gennemsigtig fyrretræ
Belægning udvendig
Ved at bestille en Interflex bjælkehytte med tilvalget Coating Exterior leveres en bjælkehytte (i den farve du ønsker) med en 2-sidet behandling af væggenes yderside. Vinduer og døre er behandlet på begge sider. Opmærksomhed! Tagbjælkerne og tagplankerne på bjælkehuset bliver ikke overfladebehandlet, når du vælger Coating Exterior.

Komplet overfladebehandling (udvendig og indvendig)
Ved bestilling af en Interflex bjælkehytte med tilvalget Coating Complete leveres bjælkehytten (i den farve du vælger) med en 2-lags behandling af væggene på indersiden og ydersiden, tagpladerne/tagdelene på den ene side og døre og vinduer på den anden side. 

Grundlæggende vægfarve og accentfarve
Ud over en grundlæggende vægfarve kan du også vælge at få en accentfarve på f.eks. vinduer, døre, vægrammer, stolper, stivere og hegn i en bjælkehytte uden ekstra omkostninger. Du kan vælge mellem hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af vinduer, døre og siderammer. 

Nedenfor er et eksempel (billede) på et Interflex 4x3 bjælkehus med valgmulighederne Coating Exterior Wall Coat Basic Colour i farven Light Grey (udvendig) og Coating Accent Colour i farven White (hvid).

Alle Interflex bjælkehuse er behandlet/coated med Remmers Induline GW-310. Dette middel opfylder alle krav fra fagfolk og giver perfekt beskyttelse mod UV-stråling, er vand- og smudsafvisende og har også en forebyggende imprægnerende virkning (mod skimmel). Desuden er den vandbaseret og dermed miljøvenlig (den er godkendt af den blå engel) og skaller ikke af. Overfladebehandling tager ca. 8 - 14 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille dit bjælkehus Interflex-belagt via Gadero.nl får du et færdigt bjælkehus i huset med et overfladelag, klar til montering og brug.

Levering
Leveringstiden for Interflex-blokhuse, der leveres fra lager, er ca. 4-6 uger (både ubehandlet og imprægneret). Overfladebehandling (ekstra mulighed) tager ca. 6 - 10 uger. Der er ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde for Interflex bjælkehytter. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.