Filtre:

Terrassebrædder imprægnerede

Med imprægnerede terrassebrædder mener vi gran- eller fyrrestræsplanker til terrasser, som er behandlet under højt kedeltryk. Vores imprægnerede terrassegulvbrædder har en levetid på 10-15 år. Vælg mellem behandlede terrasseplaner med riller eller glathøvlet uden riller. Ved imprægneret nåletræ anbefaler vi at vælge 28 mm tykkelse, hvorved du får et robust gulv.

 

For imprægnerede terrassebrædder af fyrretræ og gran anbefaler vi, at du holder en afstand på mindst 1 cm mellem brædderne. Strøerne kan, ved en trætykkelse på 28 mm, placeres hver 40 cm. Sørg for, at strøerne er placeret på gummi eller på fliser, eller hvis der er plads til det sæt helst 45x70 mm-strøer på 6x6x100 cm spidspæle. Således 'svæver' dit terrassegulv, og der er god ventilation. På den måde bliver dit fundament ikke påvirket af fugt.

Glathøvlet betyder mindre glat...

Vidste du, at de 19 cm brede, imprægnerede terrassebrædder med glathøvlet overflade faktisk bliver mindre glatte end brædder med riller? Snavs og vand kan lettere vaskes af en glat overflade. Og så længe du fejer din terrasse med en hård kost et par gange om måneden, har snavs og alger ikke den store chance. Det er algedannelsen, der gør din terrasse glat. Imellem de 28x190 mm glat høvlede terrassebrædder af imprægneret træ skal du sørge for en afstand på mindst 12 mm. Vælg eventuelt Bankirai terrassebrædder af hårdt træ; disse absorberer mindre fugt, hvilket mindsker risikoen for, at terrassen bliver bliver glat.

Imprægneret træ

Flere og flere ønsker ikke længere grønimprægneret træ. Et godt alternativ er brunimprægneret terrassebrædder. Ubehandlede gulvbrædder af Douglas-lærketræ er et andet alternativ. Ubehandlet Douglas-lærketræ holder dog lidt kortere end imprægneret træ, og du bør tænke ekstra på ventilation. Under alle omstændigheder er lærk stadig nåletræ (blødt træ), hvorfor 28 mm tykkelse er et must.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark