Hestestald af træ Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm

Produktnummer: IFSolo

Tilpasset leveringstid Leveringstid cirka 16-20 uger

62.096,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagrendesæt
Fundementplanker med drænriller
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Coating vægge basisfarve (2-lags) - (leveringstid 8-14 uger)
Coating accentfarve (2-lags) - (Bemærk venligst! Kun tilgængelig når der vælges: Coating vægge basisfarve)
Tagbeklædning spidst tag Interflex
Tagpladesøm Interflex
Papsøm Interflex
Stormsikringssæt metal 4 dele
Sammensætning Luk
  • 62.096,00 Standardprodukt Hestestald af træ Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Hestestald af træ Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm

  • Leveres standard med lige tagplader
  • Vægtykkelse 50 mm
  • Med 2-delt stalddør
  • Høje vægge
  • Kan udvides med forskellige muligheder
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)
  • Ikke egnet til mere end 1 hest/pony

Hestestald af træ Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm

Leder du efter en træstald på ca. 4 x 4 meter med en høj væg til opstaldning af en hest eller pony? Solo træstald fra Interflex har et udvendigt mål på 380 x 380 og en kamhøjde på ca. 286 cm. Denne praktiske hestestald med asymmetrisk sadeltag (stald) er kendetegnet ved en væghøjde på 266 cm fortil og 216 cm bagtil. På grund af de høje vægge med en vægtykkelse på 50 mm har hesten optimal plads til at bevæge sig. Det gør denne træboks særdeles velegnet til nat- eller vinteropstaldning. Som navnet Solo allerede antyder, er denne hestestald i træ egnet til højst 1 hest/pony.

Træhestestald Model Solo er forsynet med en høj 2-delt stalddør med en frihøjde på 120 x 208 cm, som kan åbnes og lukkes helt eller kun i toppen. Dette gør Solo træstald fra Interflex ikke kun egnet til heste eller ponyer, men også til andre dyr som f.eks. geder og får. På forsiden af det smukke skurtag er der en lille markise med en dybde på ca. 80 cm. 

Stabil Solo Interflex - vægtykkelse 50 mm

Træhestestald Solo fra Interflex er fremstillet af nordeuropæisk gran af høj kvalitet med en vægtykkelse på mindst 50 mm. Da hestestalden er bygget af 50 mm tykke blokhusprofiler, har den ikke kun en god isoleringsværdi, men er også helt lukket i hjørnerne, og dit dyr vil ikke blive generet af vinden. Denne luksusmodel hestestald med skurtag er også udstyret med en praktisk 2-delt stalddør.

Type/model Stabil Solo Interflex
Træart Kvalitetsgran af nordeuropæisk gran
Tykkelse af væggen 50 mm
Udvendige dimensioner væg 350 x 350 cm
Udvendige dimensioner (inkl. ører) 380 x 380 cm
Tag foran (dybde) 80 cm 
Dør til hestestald (spar størrelse) 120 x 208 cm
Højde på bagvæggen 214 cm
Højde på forsidevæggen 266 cm
Højde på højderyggen 286 cm
Overfladeareal 15,05 m2
Type af tag Asymmetrisk sadeltag (inkl. skifer lige)  

Tag (afdækning)

Solo hestestalden fra Interflex leveres som standard med lige sort/grå tagskifer til dækning af staldens tag. Via de ekstra muligheder har du mulighed for at bestille tagplader i forskellige andre farver (uden tillæg) eller i varianten Beverstaart (lille tillæg) i farverne sort/grå, grøn og rød. 

Bemærk venligst! Asfaltsøm (til montering af tagskifer) og tagpladesøm (til montering af tagplader) leveres ikke som standard, men kan bestilles separat via de ekstra muligheder.

Ønsker du at færdiggøre taget på Solo træhesteboksen på en mere luksuriøs og holdbar måde? Så kan du vælge lette Onduvilla tagplader i forskellige farver. Disse tagplader leveres som et komplet sæt og har et smukt naturligt udseende som rigtige tagsten takket være den 3-tone farve. Standard Onduvilla tagpladerne fås i rød flammet, grøn flammet og sort. Derudover fås tagpladerne også i særlige farver, herunder terrakotta, klassisk rød og skifer/grå. Se de ekstra muligheder for mulighederne for at bestille Onduvilla tagplader. 

For at dræne regnvand fra taget kan du også bestille et 100 mm bredt PVC-rendesæt i farven brun via de ekstra muligheder. Dette PVC-rendesæt leveres komplet med afløb.

Konservering: imprægnering eller belægning

Denne træhesteboks Solo 380 x 380 cm fra Interflex leveres som standard ubehandlet. Mod et tillægsgebyr tilbyder vi træbehandling og forskellige overfladebehandlingsmuligheder i forskellige farver (2-lag). 

Du har 3 muligheder for behandling af denne Interflex Horsebox Solo:

1. Imprægneret (grøn) - Hvis vi imprægnerer din hesteboks (anbefales), forlænger det ikke leveringstiden (standard ca. 4 uger). I højsæsonen kan det nogle gange være lidt længere. Træhesteboksen leveres derefter standard (nedsænkning) imprægneret i grøn farve. Ved at bestille den imprægnerede hesteboks Solo fra Interflex beskytter du træet mod skimmelsvamp, insekter og (blåt) træ. Se de ekstra muligheder for at bestille Interflex Horsebox Solo i (Submerged) imprægneret grønt.

Bemærk venligst! Imprægnering af hestestalden beskytter ikke træet mod vejrliget (sol og regn) og dets funktion. Efter ca. 2-3 måneder (så snart hesteboksen har mistet al sin funktion) anbefaler vi, at du behandler din hesteboks med en topcoat. De, der vælger grøn imprægnering, behandler normalt deres hesteboks med gennemsigtig bejdse.

2. BELÆGNING - Udvendig - Via de ekstra muligheder kan du vælge belægning udvendig. Dette giver hestestalden (i en farve efter eget valg) en 2-lags behandling af de udvendige vægge. Døren er behandlet på 2 sider. Bemærk venligst! Kabinens tagbjælker og tagplanker er ikke belagt. 

3. COATING - Complete - Via de ekstra muligheder kan du vælge Coating Complete. Dette vil give stalden (i en farve efter eget valg) en 2-sidet behandling af væggene indvendigt og udvendigt, tagplankerne/-delene på den ene side og døren på to sider.

Overfladebehandling Vægmaling Grundfarve & Accentfarve

Til overfladebehandling af væggene (både udvendigt og indvendigt) kan du vælge mellem ikke færre end 8 standardfarver, herunder mørkegrå, sort, lys grågrøn, lys grågrøn, svensk rød eller blå. Derudover kan du også vælge gennemsigtigt fyrretræ. Med indstillingen Coating Wall Layer Basic Colour kan du få væglaget (udvendigt eller komplet) belagt i en farve efter eget valg.

Ud over en grundfarve til væglaget (Coating wall layer basic colour) kan du også vælge at få en accentfarve til dør- og vægkarme lakeret uden ekstra omkostninger (option Coaten Accentkleur). Du kan vælge mellem farverne hvid, cremehvid, mørkegrå, lysegrå, sort eller gennemsigtig fyrretræ til overfladebehandling af dør- og sidekarmene.

Bemærk venligst! Valgmuligheden Coating Accent Colour kan kun vælges i kombination med valgmuligheden: Overfladebehandling Tapet grundfarve (tillæg). Det er ikke muligt at få en akcentfarve behandlet alene! Hvis du kun vælger belægningen af grundfarven, får du hele Solo hestestalden fra Interflex i den valgte grundfarve.

Overfladebehandlingsprocessen tager ca. 8 - 12 uger ekstra leveringstid. Ved at bestille din Interflex Solo hestestald belagt får du en færdiglavet træboks til din hest med et efterbehandlingslag, klar til montering og brug. Træhestestalden er beskyttet af overfladebehandlingen i ca. 2 til 3 år. 

Fundament

Denne hestestald 380 x 380 cm Solo er nem og hurtig at samle. Sørg for, at du har et 100 % plant undergulv (af fundamentsbjælker med drænprofil for at opnå en længere levetid), og monter alt perfekt vinkelret. Vi anbefaler, at du behandler træstallen, inden du monterer den. Tjek de ekstra muligheder, hvis du ønsker at bestille fundamentsbjælker (anbefales kraftigt).

Placer dem på et jævnt undergulv af betonfliser eller et støbt betongulv. Du kan også bygge hestestaldens vægge op på 8x20 mm tykke betonstrimler. I alle tilfælde anbefaler vi fundamentsbjælker. Du kan derefter nemt lægge stabile måtter på et betonundergulv.

Ventilationsgitre og stormforankringssæt

For at sikre god ventilation skal du placere et ventilationsgitter øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og en længere levetid for dit bjælkehus. Et stormankersæt giver ekstra robusthed til din stald i stærk vind og storm. Et stormankersæt består af metalstænger med gevind, som er fastgjort på indersiden af væggene og holder bjælkehytteprofilerne fastere sammen. Både ventilationsristen og stormankersættet er ikke inkluderet i standardleveringen. Du kan bestille dem via de ekstra muligheder.

Levering

Leveringstiden for Interflex er ca. 4 uger, både ubehandlet og imprægneret (ekstra mulighed), hvis det er tilgængeligt på lager. Belægning (ekstra mulighed) tager ca. 8 - 14 ugers leveringstid. For Interflex bjælkehuse er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Interflex sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Bemærk venligst! Leveringstiden kan forlænges i feriesæsonen. Se de aktuelle forventede leveringstider for Interflex bjælkehytter her.

Sammenlignelige modeller

Leder du efter en lignende stald i størrelsen ca. 7 x 4 meter til to heste eller en hestestald i træ med to bokse og yderligere åben opbevaringsplads på mindst 10 x 4 meter? Så kig også på Interflex hestestald type Duo og Trio i afsnittet alternative produkter nedenfor.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Med 2-delt stalddør Hestestald Solo Interflex Ubehandlet Hestestald af træ Solo Interflex 380 x 380 x 286 cm Vægtykkelse 50 mm
62.096,00 Pr. stk. inkl. moms