Hegn & Rundtræ

Hegn & Rundtræ

Havehegn af træ, rundtræ med mere

Fra prisgunstige havehegn af træ til luksus indkørselsporte af douglas-lærk eller hårdttræ. Også træ til forskalling og kastanjehegn til indhegning kan du finde her til den bedste pris. Vi tilbyder et bredt udvalg af havehegn af træ, herunder firkantede eller runde stolper til haver og hegn til gårdspladser. Vi leverer træhegn og rundtræ fra vores eget lager til gode priser. Vi leverer under sikre home shopping-servicevilkår. 

Havehegn af træ og rundtræ

I denne kategori finder du alt fra lave havehegn til runde træstolper. Du kan også overveje at indhegne en lille højdeforskel med jord, hvortil vi har bedafgrænsning på rulle af grantræ og hårdttræ i vores sortiment, eller selv lave et hegn omkring din ejendom. Vi sælger havehegn i træ af den bedste kvalitet, og alt vores nåletræ kommer fra Centraleuropa, er Celfix-imprægneret og har et Komo-certifikat.

Vi får også vores rullehegn (også kaldet fårehegn) fra Frankrig. Kastanjetræ har også vist sig at være perfekt i vores klima. Træhegn tilbydes pr. 500 cm. Hvis du har mindre børn og stadig ønsker at kunne være i haven, er dette en oplagt løsning. En tættere variant er de lave træhegn på 60 cm og 80 cm. Hos Gadero.dk er der et bredt udvalg af havehegn, indhegning til dyr og havelåger/-porte af træ. I vores online træhandel finder du diverse artikler af træ til haven, lige fra havehegn af træ til træpæle og tilhørende træskruer. 

Under havehegn finder du også et stort udvalg af runde stolper. Med vores fræsede rundtræspæle eller afbarkede pæle med trådnet kan du lave dit eget hegn. 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark