Filtre:

Havehuse med fladt tag og kun opbevaringsrum

Har du brug for et lukket opbevaringsrum i din have og søger du et havehus med fladt tag? I denne kategori kan du se vores mindre havehuse med fladt tag. Hvis du leder efter et havehus med baldakin/udhæng eller en bjælkehytte med sadeltag, kan du finde dem på siderne med disse typer. Vi sælger udelukkende havehuse med fladt tag af bedste kvalitet fra mærker som Karibu, Tuindeco og Elephant. Nedenstående lukkede træhytter med fladt tag er ideelle til opbevaring af alt dit haveudstyr. Se også vores havehuse med sadeltag (opbevaringsrum).

 

Tagbeklædning til et havehus med fladt tag

Et fladt tag kan du beklæde med såvel tagpap, Easyroofing som EPDM-folie. Easyroofing aluminium kræver et fald på 2 grader. Tagpap er prisgunstigt, men mindre holdbart. EPDM er ligeledes et godt valg til vores øvrige bjælkehytter og havehuse med fladt tag.

Tips til anskaffelse af bjælkehus

Før du anskaffer en bjælkehytte, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at hytten passer til din have. Tænk derfor over, hvor meget plads du har, før du vælger en bjælkehytte med fladt tag. Også vægtykkelsen og formen er vigtige parametre, alt afhængig af formålet med det kommende bjælkehus.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark