Filtre:

Havehus med sadeltag og overdækning

Ønsker du et havehus i træ med sadeltag og terrasseoverdækning i din baghave? Oplev hvor bekvemt det er at have et lukket opbevaringsrum og kunne nyde livet udendørs under en ovedækning. Vælg mellem mange forskellige størrelser bjælkehuse med overdækning i lyst grantræ, imprægneret træ eller douglas-lærketræ. Hos Gadero kan du finde de populære kombinationer af havehuse i træ med overdækning fra velrenommerede mærker som Tuindeco, Elephant og Karibu. Vil du alligevel hellere have et fladt tag? Så tag et kig på vores side med havehuse med fladt tag og overdækning.

Fordele ved et havehus med overdækning

Fordele ved en kombination af havehus og overdækning:

  • I vintermånederne kan dine havemøbler, hynder og puder opbevares tørt og sikkert
  • Terrasseområde og opbevaringsrum er lige ved siden af hinanden, og på stort set alle modeller kan du montere havehusdøren enten på forsiden eller på siden af huset
  • En mere økonomisk løsning end at købe to seperate bygninger

Tips til køb af bjælkehus

Det er ikke altid nemt at beslutte sig for, hvilken type bjælkehytte eller havehus med overdækning, man skal købe. Der er nemlig mange ting at tage i betragtning. Du skal have plads nok i haven til huset, vide hvad du vil bruge bjælkehytten til, og overveje, om du vi have imprægneret træ. Tjek med din kommune, hvad du må opføre på din grund.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark