Havehus Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm med overdækning

Produktnummer: KA11310   |   28 mm kryds-/skruesystem   |   Overdækning på 235 cm   |   Kan udvides med forskellige tilvalg

Tilpasset leveringstid 2-3 ugers leveringstid

22.772,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning fladt tag
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Beitz - Bejdse til bjælkehytter og havehuse
Sammensætning Luk
  • 22.772,00 Standardprodukt Havehus Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm med overdækning
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Havehus Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm med overdækning

  • Af holdbart skandinavisk grantræ
  • Leveres med gratis imprægnerede fundamentbjælker
  • Fremstillet i Tyskland, førsteklasses kvalitet
  • Med 5 års garanti på træ og konstruktion
  • Uden tagbeklædning (selvklæbende tagfolie stærkt anbefalet)
  • Ubehandlet (behandling stærkt anbefalet)

Havehus Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm med overdækning

Kandern 3 med overdækning er et havehus med mange muligheder. Dette havehus kommer fra vores tyske leverandør Karibu og er fra den særlige Woodfeeling-kollektion. Kandern er fremstillet af skandinavisk grantræ og består af 28 mm vægplader i kryds/skruesystem og kan derfor hurtigt og nemt monteres. Taget er lavet af massive træplader. 

Bemærk venligst! Kandern 3 med overdækning fra Karibu leveres helt ubehandlet. For at opnå en længere levetid anbefaler vi, at du behandler træskuret med en bejdse eller dækkende maling.

Mål

Kandern 3 fra Karibu måler 479 x 244 x 230 cm. Fundamentet er 240 x 240 cm. Havehusets indvendige mål er 234 x 234 cm. Døråbningen er 140 x 170 cm. Taget er 522 x 279 cm og har en hældning på 3°.

Standard levering

Kandern 3 leveres som standard med et komplet sæt skruer, byggetegning samt hængsler og låse til dørene. Fundamentbjælkerne er trykimprægnerede og giver en god beskyttelse mod opstigende fugt. På grund af placeringen under skuret beskytter gulvbjælkerne effektivt mod oversvømmelser og vandstænk. Havehuset leveres med døren i en solid træramme. Dobbeltdøren med lyspaneler i hver dørfløj er udstyret med plexiglas og en cylinderlås med 2 nøgler. De justerbare dørhængsler sikrer optimal tilpasning. Det brede vindue er fastmonteret og forsynet med plexiglas.

Baldakin med lukket bagvæg

Kandern 3 leveres som standard med et basis-opbevaringsrum på ca. 244 x 244 cm og en overdækning/forlængelse af taget på 235 cm i bredden. Taget har en helt lukket bagvæg, så du kan nyde denne moderne bjælkehytte med tilbygget tag til langt ud på sensommeren.

Tagdækning

Taget er bygget af massive tagplader. Kandern 3 leveres af Karibu uden tagbeklædning. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bestiller den selvklæbende tagfolie for at sikre en god beskyttelse af dit tag. Denne selvklæbende tagfolie kan klæbes hurtigt og sikkert på en støvfri overflade. Det er ekstremt holdbart og kræver ingen svejsning.

Til afledning af regnvand fra taget på Kandern 3 med overdækning kan du også bestille et sæt imprægnerede tagrender som ekstraudstyr (mod tillægsgebyr). Dette komplette tagrendesæt af træ fra Karibu leveres inklusive drypkæde og monteringsmaterialer.

Trægulv

Kandern 3 med overdækning leveres uden trægulv til opbevaringsrummet på 244 x 244 cm. Ønsker du trægulv i opbevaringsrummet i Karibu havehus Kandern 3? Under de ekstra muligheder kan du også vælge et skræddersyet ubehandlet trægulv, inklusive kedeltrykimprægnerede strøer.

Behandling med bejdse

For at beskytte træet og/eller give det en flot farve er det vigtigt at behandle træet med en god bejdse. Når du går til de ekstra valgmuligheder, har du mulighed for at vælge en farve mod et tillægsgebyr. Vi leverer dåser med bejdse, nok til 2 lag på ydersiden af dit havehus eller bjælkehytte. For at opnå en god farve og beskyttelse anbefaler vi altid, at du anvender bejdse i 2 lag. Vi leverer Beitz - bejdse til bjælkehytter og havehuse i 10 farver. De første 5 (sort, hvid, antracit, antik grøn og Ral9010) er dækkende farver. De andre farver er gennemsigtige. Med disse farver kan du se træets naturlige udseende endnu bedre. Glansniveauet er altid silkeglans. Det betyder, at den har en helt let glans, når solen skinner på den på en bestemt måde.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Overdækning 235 cm med lukket bagvæg Kandern 3 med overdækning Karibu Havehus Kandern 3 Karibu 479 x 244 x 222 cm med overdækning   |   28 mm kryds-/skruesystem   |   Overdækning på 235 cm   |   Kan udvides med forskellige tilvalg
22.772,00 Pr. stk. inkl. moms