Havehus Goldendorf 3 Karibu med overdækning 463 x 217 x 218 cm Terragrå Vægtykkelse 19mm

Produktnummer: KA11358   |   Overdækningen på 240 cm   |   Hurtig og nem at samle

Tilpasset leveringstid 2-3 ugers leveringstid

10.731,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Tagbeklædning fladt tag
Gulv til bjælkehytte af førsteklasses tørret grantræ
Tilbygning
Tagrendesæt i træ
Karibu vægge til tilbygningstag
Sammensætning Luk
  • 10.731,00 Standardprodukt Havehus Goldendorf 3 Karibu med overdækning 463 x 217 x 218 cm Terragrå Vægtykkelse 19mm
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Havehus Goldendorf 3 Karibu med overdækning 463 x 217 x 218 cm Terragrå Vægtykkelse 19mm

  • Solid tysk kvalitet
  • Hurtig og nem at samle
  • 5 års garanti på konstruktionen og træet
  • 19 mm plug/skruesystem
  • Ekskl. tagdækning
  • Ubehandlet (behandling anbefales kraftigt)

Havehus Goldendorf 3 Karibu med overdækning 463 x 217 x 218 cm Terragrå Vægtykkelse 19mm

Goldendorf 3 Terragrå er et sommerhus med en dobbeltdør i hjørnet og en tagudvidelse på 240 cm. Goldendorf 3 leveres ensidigt malet/behandlet i farven Terragrå er et havehus fra Karibu, som sikrer en meget solid og høj kvalitet. Denne bjælkehytte har en dobbeltdør med kunstglas. Karibu Goldendorf 3 Terragrå er med sit praktiske design med dørene i hjørnet den perfekte løsning til hjørnet af haven. Overdækningen på 240 cm er ideelt til at placere f.eks. et have- eller loungesæt.

Bemærk venligst! Det 240 cm lange udbygningstag kan kun monteres på venstre side af sommerhuset.

Karibu malingssystem

Goldendorf 3 med tagforlængelse er beskyttet af det særlige Karibu-malingssystem. Overfladebehandlingen påføres under vakuumtryk, så malingen virkelig presses ind i træet. Dette sikrer en naturlig karakter og optimal beskyttelse af træet. Soklen på Goldendorf 3 by Karibu er behandlet med den moderne farve Terragrå (RAL 060.40.05). Farven på dørkarme og profiler er ibenholt hvid (RAL 1015). Kombinationen af terra og ibenholt giver dette Goldendorf 3 sommerhus med tag et smukt moderne look.

Bemærk venligst! Kun de udvendige sider af profilerne på dette Karibu sommerhus er fuldt behandlet med Karibu-malingssystemet. Vi anbefaler på det kraftigste, at de indvendige/indvendige vægge behandles med en bejdse eller dækkende maling for at forlænge levetiden og for at undgå problemer med træet på lang sigt. Som følge af fremstillingsprocessen er det muligt, at rammenes ender er delvist ufærdige. Disse bør behandles efter installationen. Farven på de hvide dele er RAL 1015 ibenholt hvid.

Mål

Målene på den grundlæggende hjørnebygning Goldendorf 3 Terragrijs er 213 x 217 x 218 cm. Standard baldakinen har en samlet bredde på 240 cm. Det gør den samlede bredde af Goldendorf 3 med tagudvidelse til ca. 453 cm. 

Karibu Goldendorf 3 Terragrå havehus med tag - vægtykkelse 19 mm og kunstglas.
Dobbeltdøren er 121 x 173 cm. Fundamentets mål er 217 x 213 cm. Taget har en hældning på 3°. Tagets udhæng er 17,5 cm foran og 7,5 cm bagtil. I siderne 16,5 cm. Sommerhuset er fremstillet af skandinavisk fyrretræ og er konstrueret af 19 mm store træprofiler med stik/skrueforbindelse.

Høvlet træ Ja 
Type/Model Goldendorf 
Træart Skandinavisk fyrretræ 
Vægtykkelse 19 mm 
Mål 433 x 217 cm 
Mål for fundamentet 209 x 213 cm 
Højde på højderyggen 218 cm 
Vinduer Ingen  
Døre 1 
Dobbeltdør (121 x 173,5 cm) 
Type af ruder Kunstigt glas 
Tagtype Fladt tag 
Tagdækning Excl. 3° hældning 
Tagareal (m²) 10,7 m² 
Indhold (m³) 5 m³ 
Kan den bygges spejlvendt?   Nej 
Inkl. beslag- og låsemateriel  
Monteringsvejledning medfølger standard

Fundamentbjælkerne er trykimprægnerede og giver en god beskyttelse mod opstigende fugt. På grund af placeringen under skuret beskytter gulvbjælkerne effektivt mod oversvømmelser og vandstænk. Havehuset leveres med en dobbeltfløjet dør og er færdigsamlet. Dobbeltdøren med lyspaneler pr. dørfløj er udstyret med kunstglas og sikkerhedslås. De justerbare dørhængsler sikrer optimal tilpasning. 

Sammenlignelige modeller

Havebygningen Goldendorf 3 fås også uden tag. Her kan du finde en havebygning Goldendorf 3 uden tag.

Ønsker du den samme model i størrelsen 482 x 246 cm? Så vælg Goldendorf 5 sommerhus med tag. Ønsker du den samme model uden baldakin på siden? Vælg venligst Goldendorf 3 bjælkehytte. Se alternative produkter for forskellige sammenlignelige modeller.

Bestil 4x2 meter Goldendorf 3 bjælkehytte med tag nu med service og gunstige Thuiswinkel-betingelser hos Gadero.

Tagdækning

Taget består af træpaneler. Goldendorf 3 Terragrijs med tagudvidelse leveres som standard uden tagdækning. Som ekstraudstyr (tillægsgebyr) kan du bestille selvklæbende tagbeklædning i farven mørkegrå (anbefales kraftigt). Denne selvklæbende tagfolie er ekstremt holdbar, rivefast og nem at montere på taget af dette skur.

Bemærk venligst! Hvis du vælger den længere tagbeklædning på 280 cm, skal du vælge den nødvendige selvklæbende tagmembran til 280 cm tagbeklædning under de ekstra muligheder.

For at dræne regnvand fra taget på Goldendorf 3 Terragrijs er det også muligt at bestille et gennemsigtigt imprægneret tagrenderet i træ med drypkæde til flade tage. Dette specielt udviklede tagrenderet af træ leveres komplet med fastgørelseselementer. Dette trærendesæt passer til både standard shelteret og 280 cm shelteret.

Trægulv kit

Goldendorf 3 Terragrijs med Karibu tagudvidelse leveres uden et trægulvssæt til basishuset. Trægulv i opbevaringsrum Goldendorf 3 (ekstra omkostninger)? Hvis du ønsker yderligere muligheder, kan du vælge et ubehandlet trægulv, herunder et tryksimprægneret (KDI) underlag. KDI-underlaget er fremstillet af massivt træ og er imprægneret med højtryksvand. Dette er en effektiv og økologisk smart forarbejdningsmetode til beskyttelse af træ.

Leveringstid

Karibu bjælkehytterne er sammensat med omhu for dig. Leveringstiden er derfor mindst 3 uger.

Bemærk venligst! I højsæsonen, fra marts til oktober, kan leveringstiden være 6-8 uger.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Leveres i Terragrå Goldendorf 3 Karibu Terragrå med overdækning Havehus Goldendorf 3 Karibu med overdækning Terrasgrå 463 x 217 x 218 cm Vægtykkelse 19mm   |   Overdækningen på 240 cm   |   Hurtig og nem at samle
10.731,00 Pr. stk. inkl. moms