Filtre:

Terrassebrædder hårdttræ

Er du på udkig efter terrassebrædder i hårdttræ i bedste kvalitetskategori? Vi har alt inden for terrassebrædder fra prisgunstig 19 mm hårdttræ til tagterrasse til 28 mm tykke luksus Bankirai træterrasseplanker (holdbarhedskategori 1 med 20-25 års levetid). I vort sortiment kan du finde flere forskellige længdemål (også længere end 5 meter), så du kan bygge din terrasse uden overgange i slidstærkt hårdttræ. Du kan på denne side se tilbud på forskellige terrassebrædder i hårdttræ.

Du behøver ikke at behandle terrassebrædder i hårdttræ. Hvis du ikke vil have, at de bliver grå så hurtigt,  mm kan du bruge vores Bankirai hårdttræsolie.

Sorter af hårdttræ

Det er en god idé at være opmærksom, da betegnelsen hårdttræ dækker over mange forskellige træsorter. Den ene sort, Bankirai eller Ipe hårdttræ holder i årtier, får ikke skimmel og lækker ikke harpiks, optager kun lidt fugt og snavs og giver sig meget lidt. Billigere hårdttræssorter såsom Keruing hårdttræ er blødt, ikke så holdbart og optager nemmere fugt og snavs og kan lække harpiks og få skimmel. Vær opmærksom, hvis du får et tilbud, hvor det ikke tydeligt angives, hvilken type hårdttræ, der leveres. Du kan eventuelt bede Gadero om en vareprøve af for eksempel ægte Bankirai hårdttræ. Du kan ofte ud fra farve og vægt vurdere, om det har med den rigtige slagts hårdttræ at gøre. Hos Gadero får du ærlig information om hårdttræssorter. Hvis du bestiller for eksempel Bankirai eller Ipe (anbefales), så får du præcis dét, du har bestilt. Det er logik for os.

Hvilken tykkelse skal du vælge?

Til altaner og tagterrasser, hvor der er mindre vægt på, kan du vælge vores 19 mm terrassedele. Til haveterrasser eller til din bolig anbefaler vi at vælge minimum 21 mm tykke brædder. Ved intensiv brug og til anløbsbroer anbefaler vi at vælge 28 mm tykke hårdttræ terrassebrædder. Endelig har vi, til broer og trapper, specielle tykkelser på 38 og 45 mm.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark