Gør-det-selv Overdækning Holten 690 x 300 x 262 cm lyse vægge

Produktnummer: DE11208   |   Med glas og beslag   |   Ekskl. fundament og tagpap   |   Sorte vægge er en mulighed

8 stk. på lager 2-3 ugers leveringstid

39.784,00 Pr. stk. inkl. moms
Del via WhatsApp
Tilføj ekstra muligheder
Ventilationsriste
Tagbeklædning fladt tag
Tætningsmiddel til tagdækning / tagbrønd
Tagprofil
Gennemføring til tag
Stolpesko
Vindueskit
Forebyggelse af wegzak
Sammensætning Luk
  • 39.784,00 Standardprodukt Gør-det-selv Overdækning Holten 690 x 300 x 262 cm lyse vægge
  • 0,00 Ekstra muligheder Se muligheder
  • 0,00 Totalbeløb

Fordele og ulemper ved Gør-det-selv Overdækning Holten 690 x 300 x 262 cm lyse vægge

  • Inkluderer skruer, beslag og konstruktionstegning
  • Lav købspris (men flere installationstimer)
  • Vinduer og døre med ægte glas
  • Glat høvlet Douglas lærketræ
  • Saves selv til i størrelse (en vis erfaring er påkrævet)

Gør-det-selv Overdækning Holten 690 x 300 x 262 cm lyse vægge

Denne luksuriøse gør-det-selv overdækning Holten er lavet af naturligt glat høvlet douglas lærketræ. Tagets vinduer og døre er også lavet af lærk. Holten-bygningen er 690 cm bred, 300 cm dyb og 262 cm høj. Gør-det-selv-overdækningen Holten består af et firkantet lukket område til opbevaring af havemøbler eller haveredskaber og et åbent område med plads til siddepladser. Denne luksus overdækning Holten hører til de 7x3 meter store modeller.

Denne Gør-det-selv Overdækning Holten er en præfabrikeret pakke til en lav pris, men du skal stadig selv save alle brædder og bjælker til mål. Det kræver en vis erfaring og tager mere tid end vores præfabrikerede terrasseoverdækninger af typen Oslo, Bergen og Hamar.

Mål

Størrelsen af skuret er 300x300 cm og taget 390x300 cm. Taget har et udhæng på 25 cm  hele vejen rundt. Stolperne er høvlede og måler 14,5 x 14,5 cm. Fundamentets dimensioner er 300x690 cm. Døren er 83x190 cm inkl. ramme og vinduet 77x112 cm inkl. ramme (kan åbnes). Vinduet og døren er med enkeltglas.

Tagdækning

Gør-det-selv-træhytten Holten leveres standard uden tagdækning. Som en ekstra mulighed kan du bestille tagmateriale i form af EPDM- eller Easyroofing-selvklæbende tagfolie (anbefales på det kraftigste). EPDM er et slidstærkt gummifoliemateriale (mere slidstærkt end tagpap og easyroofing) og er let at påføre med det medfølgende kontaktklæbemiddel. Easyroofing aluminiums tagdækning har et par fordele, den er selvklæbende, så den er nem og hurtig at montere. Til efterbehandling af EPDM eller Easyroofing kan du også bestille komplette tagafslutningssæt i aluminium og antracit. Se for bestilling tagbeklædningssæt ved de ekstra muligheder.

Medfølger

Overdækningen leveres komplet med glas, tegninger og en liste over materialer og beslag, så du nemt selv kan samle det. Douglas lærketræet er høvlet, tørret, kernefrit og af A-kvalitet.

Tag- og fundamentsmaterialer er ikke inkluderet, men disse kan findes i de relaterede produkter til denne tagdækning. 

Ventilation

For at sikre en god ventilation skal du placere en ventilationsrist øverst på væggen og nederst på den modsatte væg. Dette sikrer god luftcirkulation og dermed en længere levetid for dit bjælkehus. Du kan bestille ventilationsgitre som ekstraudstyr. Dette er et sæt med 2 gitre. 

Douglas lærketræet i denne kvadratiske bjælkehytte er tørret, ubehandlet og glat høvlet. Taget er af mærket Tuindeco, hvilket garanterer en opbevaring af A-kvalitet. 

Bestil dette gør-det-selv-sommerhus Holten med fordel her, og du kan nyde mange års flot opbevaringsplads i din have.


Spørgsmål & svar vedrørende dette produkt

Spørgsmålet er sendt

Stil dit spørgsmål
* obligatorisk
produktbedømmelser

Bedømmelse er sendt

Skriv en bedømmelse
* obligatorisk
Vil du bestille dette produkt?
Fint høvlet Overdækning Holten lyse vægge Gør-det-selv Overdækning Holten 690 x 300 x 262 cm lyse vægge   |   Med glas og beslag   |   Ekskl. fundament og tagpap   |   Sorte vægge er en mulighed
39.784,00 Pr. stk. inkl. moms