Gardenlux fliser og sten

Gardenlux fra Montfoort (nær Utrecht) producerer ikke selv. Stenfirmaet får det bedste af det bedste fra stenfabrikker i hele Europa og endda uden for Europa, alt efter sted. Gardenlux Sierbestrating har derfor et øje for kvalitet. Det unikke er, at de også har deres egen transport til kunden via et bredt netværk af forhandlere. Gadero er også officiel forhandler af Gardenlux-brolægning. Du kan derfor komme til os for at få luksus keramiske fliser, gamle bagte fliser eller de mange luksusfliser fra dette førende mærke.  

Er du på udkig efter belægning til en tæt have, en engelsk have, en solrig have eller en altanhave? Gadero leverer Gardenlux dekorative belægninger til alle typer haver. Design din have helt efter din egen smag med natursten og pynteprodukter fra de bedste producenter i Holland, Belgien, Tyskland, Spanien, Frankrig og England. Gør din terrasse eller indkørsel til et ægte blikfang. 

Med en Gardenlux stenterrasse får du et område i din have, der kræver lidt vedligeholdelse, og som du også kan nyde om vinteren, uden at der er blade på træerne. Om sommeren kan du slappe af på terrassen, mens du nyder solen. 

Ud over natursten, betonblokke og dekorative belægninger kan du også bestille sand, grus og dekorative elementer hos Gardenlux. 

Gardenlux Sierbestrating