Duxwood bjælkehytter

Duxwood er en hollandsk producent af bjælkehytter og shelters. Duxwood har et fremragende ry, når det gælder traditionelle og holdbare bjælkehytter i A-kvalitet. Duxwood sommerhuse er bjælkehytter af høj kvalitet, som er udviklet og produceret i Holland med hollandske kvalitetsstandarder, hvilket garanterer kvalitet og en god leveringshastighed. Houthandel Gadero er officiel forhandler af Duxwood bjælkehytter. 

Bemærk venligst! I øjeblikket er det ikke muligt for os at levere Duxwood bjælkehytter.

Duxwood-måden, bare et skridt videre
Duxwood udvikler og producerer bjælkehytter, shelters og trækonstruktioner af høj kvalitet. Duxwoods metode er at producere og levere ekstremt holdbare og unikke bjælkehyttekonstruktioner, som er meget nemme at samle selv uden hjælp fra professionelle. Duxwoods kvalitetshytter og shelters er fremstillet af nordeuropæisk Whitewood og Douglasgran.

Bemærk venligst! Ved at scanne QR-koden på pakken med din Duxwood bjælkehytte får du en digital manual og flere videoer, der viser dig, hvordan du samler din bjælkehytte og påfører EPDM-tagdækningen.

Duxwood BlokhutDuxwood tilbyder en omfattende kollektion af bjælkehytter, som fås i mange unikke bjælkehusmetoder, herunder den unikke Duxtail metode. Derudover tilbyder Duxwood med deres unikke Duxtail metode et omfattende udvalg fra budget til høj kvalitet, der falder inden for Duxtail120 og Duxtail140 serien. Alle Duxwood bjælkehytter fås i mange forskellige designs, med og uden tag, og i forskellige størrelser. Alle Duxwood bjælkehytter kan leveres med en tagbelægning, herunder EPDM- eller Dakshingles-tag af høj kvalitet. Duxwood giver dig også mulighed for at bestille alle former for ekstraudstyr, herunder fundamentsbjælker af plast, tagdæksæt og betonsokler.

Duxtailmetoden
Duxwood tilbyder med sit sortiment af duxtail bjælkehuse en unik kollektion af havehuse, som meget let kan bygges efter Duxtailmetoden. Duxtailmetoden er en måde at bygge et bjælkehus på, som i udgangspunktet består af en unik konstruktion med hjørnepæle på 120x120 (Duxtail120) eller 140x140 mm (Duxtail140). Disse duxtailstolper har slidser, hvori vægsektioner/profiler til bjælkehytter nemt kan skydes.

Med denne unikke duxtailmetode kan du nemt skabe stramme vægge, der altid passer sømløst og tæt sammen. For at placere konstruktionen af en bjælkehytte i rette vinkler placeres der ringbjælker øverst på stolperne. Disse ringbjælker glider ind i stolperne ved hjælp af skæreskæreskifter, hvilket gør, at bjælkehyttens konstruktion altid er vinkelret på ingen tid.

Duxwood Duxtail

Imprægnering og overfladebehandling i trendy farver
Duxwood bjælkehytter er fremstillet af meget holdbare råmaterialer, nemlig nordeuropæisk hvidt træ og douglasgran. Ud over havehuse med fladt tag og bjælkehytter med tag af ubehandlet træ tilbyder Duxwood også mulighed for imprægnering og forskellige overfladebehandlinger. Ubehandlede bjælkehytter af gran og douglasgran skal behandles for at opnå ekstra holdbarhed. Til dette formål tilbyder Duxwood to løsninger, højtryksimprægnering og overfladebehandling i trendy farver.

Imprægnering, grøn eller brun
Med alle Duxwood bjælkehytter kan du vælge mellem ekstra muligheder for at få træet imprægneret. Din bjælkehytte bliver derefter imprægneret til kernen ved hjælp af vakuum/tryksmetoden og under KOMO-godkendelse. Til imprægnering af dit Duxwood bjælkehus kan du vælge mellem farverne grøn og (mørk) brun. Da træet er trykimprægneret, behøver din bjælkehytte ikke yderligere finish (det samme gælder for dyppeimprægneret træ). Trykimprægneret træ kan dog males efter ca. 3 måneder (vores råd).

Vidste du det? Når du vælger en Duxwood bjælkehytte i kombination med en imprægneringsbehandling og særlige Duxwood syntetiske fundamentsbjælker, får du 10 års garanti på det imprægnerede træ i dit sommerhus.

Belægning, farve (kombination) efter ønske
Alle Duxwood bjælkehytter kan som ekstraudstyr fås i en overfladebehandlet version. Konstruktionerne vil blive behandlet i en ønsket farve hele vejen rundt i 2 lag (indvendigt og udvendigt). Delene af dit sommerhus bliver sprøjtet hele vejen rundt med en miljøvenlig malingsteknik. Kun tagpladen på sommerhuset vil ikke blive sprøjtet! Ved at bestille et Duxwood sommerhus med overfladebehandling beskytter du sommerhusets træ optimalt mod fugt og UV-stråling. For at opnå en optimal behandling anbefaler vi, at konstruktionen behandles med endnu et lag efter montering.

Du kan vælge mellem en grundfarve og en accentfarve til belægningen af denne bjælkehytte. På denne måde kan du eventuelt bestille dit bjælkehus i en farvekombination efter eget valg. I grundfarven er vægge og tagbjælker belagt med 2-lags overfladebehandling hele vejen rundt. Du kan også vælge en accentfarve. Stolper, ringbjælker, døre og taglister behandles med en 2-lags overfladebehandling i en farve efter eget valg. Hvis du ønsker at bestille en Duxwood bjælkehytte i en farve, skal du vælge den samme farve til grundfarven og accentfarven. Når du vælger at bestille et coated sommerhus fra Duxwood, får du et færdigbehandlet sommerhus med optimal beskyttelse, klar til montering og brug.

Til overfladebehandlingen kan du vælge mellem ikke mindre end 7 trendy farver, herunder ren hvid (RAL 9010), silkegrå (RAL 7044), terrabrun (RAL 8028) og grafitsort (RAL 9011). 

Leveringstid Duxwood
Duxwood bjælkehytter har en leveringstid på ca. 2 uger (ubehandlet). Ud over ubehandlede bjælkehytter tilbyder Duxwood også muligheder for træbeskyttelse, herunder imprægnering (vakuum-/tryksmetode) i farverne grøn og brun. Duxwood bjælkehuse fås også i en overfladebehandlet udgave, hvor havehuse er 2-lagsbehandlet hele vejen rundt i en ønsket farve.

For imprægnering og overfladebehandling er der en længere leveringstid på ca. 5-6 uger. Afhængigt af årstiden kan leveringstiden være længere. Det er klogt at tage højde for dette, især hvis du ønsker at nyde din egen Duxwood bjælkehytte om foråret eller sommeren. For Duxwood bjælkehytter er der ingen faste leveringsdage pr. postnummerområde. Duxwood sommerhuse leveres direkte til din dør via en separat transportør.

Nuværende leveringstid Duxwood
Den nuværende leveringstid for Duxwood bjælkehytter er ca. 3-4 uger (ubehandlet). For mulighederne for imprægnering og overfladebehandling er der en længere leveringstid på ca. 7-9 uger.