Filtre:

Terrassebrædder Douglas-lærketræ

Den varme farve fra Douglas-lærk terrassebrædder er meget efterspurgt. Vi leverer Douglas-lærk terrasseplanker med riller eller almindelig glathøvlet med en tykkelse på mindst 28 mm, så du kan være sikker på at få en robust terrasse. For denne type terrasseplanker anbefaler vi et mellemrum på mindst 1 cm mellem plankerne og underbjælker/strøer for hver 40 cm. Behandling anbefales! 

Douglas-lærketræ er en nåletræssort. Træsorten er mere holdbar en fyrre- og grantræ. Vi anbefaler altid en minimumstykkelse på 28 mm. Dernæst anbefaler vi at placere understøttende bjælker/strøer for hver 40 cm. Hold brædderne mindst 2 cm fra bygninger og hold en afstand på mindst 1 cm mellem dine Douglas-lærk terrassebrædder. På den måde ligger de godt, både hvis de krymper eller udvider sig, og der er god ventilation - et must for lang levetid!

Behandling

Ønsker du at bevare farven på dine Douglas- lærk terrasseplanker, eller er det fint at lade dem blive grå med tiden? Hvis du 2 gange årligt anvender vores farveløse Maxrelease, kan du bevare den oprindelige farve rimeligt godt. Desuden sikrer behandlingen, at dine brædder absorberer mindre fugt og snavs. Det forlænger levetiden og gør din terrasse mindre glat. Til terrasser ved vandet og terrasser med tunge havemøbler anbefaler vi vores terrassebrædder i hårdttræ.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark