Filtre:

Douglas-lærketræ bjælker

Med bjælker af Douglas-lærk kan du lave din egen terrasseoverdækning eller skur. Brug disse 5x10 cm bjælker, 5x15 cm støttebjælker eller andre størrelser af tværbjælker til at lave dit terrassetag eller andre udendørs bygninger af træ. Fuldend din ordre med stolper af stolper i Douglas-lærk. Og lav lukkede vægge og tagafslutning/facade af Douglas-lærk planker og (klink-) brædder. På denne side kan du vælge mellem fordelagtige savede bjælker eller luksus glathøvlede bjælker, som er helt splinterfri. 

For at opnå en lang levetid for ubehandlet Douglas-lærketræ er det vigtigt, at denne type træ får lov til at tørre godt ud. Du bør derfor sikre dig, at du har solide betonfødder under dine stolper, og du bør helst placere dine lukkede vægge på betonbånd. 

Vælg mellem glatte eller savede bjælker af Douglas-lærketræ

Alle, der ønsker at bestille prisvenligt Douglas-lærketræ, og som er tilfredse med et lidt groft udseende og en lidt grov fornemmelse, bør vælge savede bjælker. De, der ønsker et splintfrit slutresultat, kan med fordel bygge en overdækning, et hegn eller en anden konstruktion med glathøvlet Douglas-lærketræ. Douglasbjælker af glathøvlet lærk er generelt ca. 10% dyrere. Savet Douglas-lærk har et robust, landligt udseende. 

De mest populære størrelser er 4,5x14,5 cm glathøvlede og 5x15 cm savede bjælker til tagkonstruktioner og 5x10 cm bjælker til rammekonstruktioner til lukkede sidevægge.

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark