Filtre:

Cirkusvogne og prærievogne i træ

Er du på udkig efter en cirkusvogn eller prærievogn af træ? Forvandl disse iøjnefaldende cirkusvogne (også kaldet husvogne, beboelsesvogne, westernvogne eller prærievogne) i træ til feriebolig,  kantine eller arbejdsplads. Vi har forskellige modeller af disse vogne af træ til salg. Cirkusvognene er ikke flytbare, men kan normalt opstilles uden tilladelse. De er ikke kun populære som feriebungalow, men også som kantine-hytte, hobbyrum, kontor eller 'mancave'. Vi leverer præfabrikerede cirkusvogne i Danmark med fordelagtige servicegarantier. 

Køb af beboelsesvogn

Vil du gerne udvide din campingplads med en særlig type indkvartering? Disse nye trævogne er meget populære som ferieboliger og campinghytter. De kan som nævnt også bruges som kantine, kontor eller skur. Vi leverer disse præfabrikerede cirkusvogne med døre foran og bagtil. I dette byggesæt er alle planker allerede savet til mål.

Chassiset og trappen til en prærievogn bestilles separat

Bemærk venligst, at understellet med hjul og verandaen altid skal købes separat sammen med din cirkusvogn af træ. Disse selvbyg-sæt inkluderer monteringsmaterialer og tegninger. Du kan som regel opstille disse specielle trævogne på hjul uden tilladelse. 
 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark