Filtre:

Carporte i træ

Vil du gerne købe en carport eller garage i træ? Vi kan tilbyde forskellige slags carporte og garager i ubehandlet grantræ. Vi leverer disse med eller uden redskabsskur hjem til dig normalt inden for 2 til 3 uger. Vi samarbejder med velrenommerede mærker som Tuindeco og Interflex. Bestil din trægarage nu med gode service- og garantibetingelser hos Gadero. Ud over lukkede skure og garager i grantræ tilbyder vi også åbne carporte i træ. Hvis du ønsker din carport eller garage imprægneret hos os, må der påregnes en længere leveringstid.

En garage i træ har karakter og er en ideel løsning, hvis du mangler plads. Her kan du ikke kun parkere din bil, men der er typisk også plads til dine redskaber, cykler og havemøbler. Hos Gadero finder du mange forskellige garager i træ, lige fra en carport med skur til bjælkehyttegarager. Disse trægarager er en smuk tilføjelse til din have og giver dig mulighed for at parkere din bil et beskyttet sted.

Rummelig adgang

Før du anskaffer en garage i træ, er der et par ting, du med fordel kan være opmærksom på. Før det første naturligvis hvor meget plads, du har brug for. Hvad du vil opbevare, og størrelsen på bilen, du vil stille i garagen, er herefter af betydning. Tænk også på alle bilens døre. Det er irriterende at skulle køre bilen ud af garagen, hver gang du vil have fat i din trillebør eller plæneklipper.

En høvlebænk eller et arbejdsbord i din garage?

En trægarage er også et velegnet sted at placere en høvlebænk. Her kan du arbejde på dine projekter i ro og fred, uden at rode inde i huset eller være i vejen for nogen. For pæn og overskuelig opbevaring af dine redskaber kan du bestille plader i hårdttræ med. Disse plader er meget velegnede til at lave en slags redskabsvæg, hvor du kan hænge hamre, skruetrækkere og svensknøgler op. Hvis du vil bruge din trægarage til at arbejde i, er det ingen dårlige idé at få lagt strøm ind. Overvej derfor også strømtilførsel til din garage.

Trægarage og vægtykkelse

Hvis du har planer om at hænge ting op på væggen i din trægarage og tilbringe en god portion tid der, så anbefaler vi, at du vælger en garage med en vægtykkelse på 44 mm. Til en mindre garage er 28 mm tilstrækkeligt, men disse vægge kan egentlig ikke bære ting og er ikke synderligt isolerende. Det er også vigtigt at sørge for god ventilation i din garage, dette er godt for træets holdbarhed.

Der leveres ikke trægulv med, da der jo typisk skal stå en bil i din garage. Hvis du skal have tunge køretøjer som f.eks. en havetraktor eller en oldtimer stående, er det vigtigt at sørge for et stålarmeret betongulv. På den måde undgår du, at gulvet falder sammen.

Praktiske bjælkehyttegarager

Hvis du ikke vil bruge meget tid på opførelsen af din nye trægarage, anbefaler vi en praktisk bjælkehyttegarage. Disse garager består af færdige byggepakker med elementdele i faste mål. Disse leveres inklusiv monteringsmaterialer. Det betyder, at du blot skal sætte garagen sammen, hvilket er en nem opgave for en handy gør-det-selv person. Det sparer dig for en masse savearbejde, og garagen står hurtigere færdig.

 


 

 

Trusted Shops Certificeret butik

Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du. Jo mere du bestiller, jo færre fragtomkostninger betaler du.

Hurtig levering I Danmark